Čisto poseben adventni venček

Pa je končno tu petek in z nami naša skrivnostna gostujoča učiteljica…Vanči!!!! In z največjim veseljem ji prepuščam sliko in besedo in uživajte v njeni družbi:

Tako drage moje, dragi moji …

serija prazničnih voščilnic na mojem blogu se je zaključila in v mojem rokavu se skriva še eno presenečenje, ki ga skrbno skrivam že dolgo časa.

Ker Tina  očitno zelo dobro ve, da močno pogrešam poučevanje me je prijazno povabila v njeno malo šolo prazničnega ustvarjanja, kjer lahko vsaj malo podoživim radosti poučevanja. Izziv sem s ponosom, navdušenjem in hvaležnostjo sprejela.  Po dnevih in tednih razmišljanja kaj ustvariti se je ideja porodila nekega večera, ko sem ležala v udobni in topli postelji, tako že napol v snu. Običajno se takih idej naslednjega dne ne spomnim več, a ta je ostala in tako sem vedela, da je prava. 

 Tako vam danes z veseljem predstavljam moj letošnji adventni venček.

Zamislila sem si ga kot skupek štirih kvadrov, ki skupaj sestavljajo pokrajino. Brez uporabe meni ljubih izdelokov iz Najlepšega para ni šlo, kar je lepo razvidno iz spodnjih slik. Kombinacija modrine in beline z dodatkom bleščeče srebrne je celotno zadevo povezala v celoto.Tako adventni venček izgleda podnevi  in to je tudi postavitev, ki jo bom sama letos uporabila, je pa v začetku videa, ki je pripet spodaj prikazan še drugi način postavitve.

Tako pa venček izgleda, ko prostor objame tema in svečke opravijo svojo nalogo.

Prav lepo vabljene k ogledu videa:

Ja, kaj takšnega se lahko domisli samo Vanči 🙂 …jaz sem navdušena in že tuhtam, kako vse bi lahko še uporabila njeno idejo. Če mika tudi vas in boste kaj podobnega preizkušale tudi v vaših ustvarjalnicah (kot adventni koledar ali kako drugače), se veselimo vaših domačih nalog 🙂  (z njimi namreč sodelujete v žrebu za enega izmed treh darilnih bonov v vrednosti 25 €).

Hvala, ker ste se nama pridružili in imejte lep dan in še lepši vikend,

Tina in Vanja

Štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

4 odzivov
 1. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  Živjo Vanči še tebi in lepa hvala za tole predstavitev . Sama bi tole raje poimenovala čisto posebna novoletna lanterna ampak kakorkoli že….prekrasna ideja in izvedba. Še ena naloga ob kateri bomo lahko uživale…pri sami izdelavi in potem, ko bo narejena. Naloga št. 12.

 2. Sapfina
  Sapfina says:

  O, Vanči, kako čaroben venček, ki zažari v vsej svoji lepoti, ko se prižgejo lučke! Kako domiselno in lepo si tole naredila!

 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Ta adventi vneček je pa prava paša za oči. Še dobdo da je Vanči na koncu videa omenila, da ni primeren za prave svečke -so mi šli že lasje pokonci, da se nebi res kdo spomnil dati navadno svečko – potem bomo imeli pa v službi še več dela :(… v glavnem pogruntavščina da jo vikaš in Vanči, paše ti vloga učiteljice 🙂

Komentiranje ni omogočeno.