Dvojno odpiranje pri Slonovih

Danes imam za vas novo verzijo voščilnice z dvojnim odpiranjem (prejšnjo si lahko ogledate TUKAJ) in tudi tokrat so se nanjo naselili Slonovi 😉 .

Zunanja stranica voščilnice izgleda takole…

…takšna pa je znotraj.

Da se odtisnjeno voščilo tako do potankosti ujema zunaj in znotraj sem dosegla z Mistijem – verjetno bi se z nekaj načrtovanja in domačimi pripomočki tudi dalo…a v takšnih primerih, sem res vesela, da ga imam.

Metulj, ki je zalepljen na rob izreza, ima dvojno funkcijo – okrasno in pa delovno, saj služi kot zatič, v katerega zataknemo krožni izrez, ko ga zapremo. Da je zatikanje lažje in se metulj ne zvija, sem skupaj zalepila dva izreza.

Hvala za obisk in naj bo vaš dan poln drobnih veselih trenutkov,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

7 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Prav vse, od izbire osnove do ostale barvitosti in popisanosti je super, slončica se je sigurno zelo razveselila svojega obiskovalca, ko mu je odprla “lino”:). Lep pozdravček in sem vesela, da sem lahko komentirala<3

  Odgovori
 2. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Fantastična voščilnica in tole dvojno zapiranje se ji prav poda. Ni šans, da mi na roke uspe tako točno odtisniti oba napisa.. Ideja z dvojnim metuljčkom pa zna še prav priti. In jaaa… končno lahko spet čvekamo pri tebi 😉

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja