Galerija april

Čisto brez prvoaprilskega heca 🙂 odpiram novo galerijo vaših mojstrovin. Tisočkrat hvala vsem za sodelovanje v marčevski galeriji, ki se ponaša s kar  264 čudovitimi izdelki.
Tako lepo je kmalu po izdaji novosti videti, na koliko svežih načinov ste preizkusile štampiljke in šablone 🙂 …prav res hvala!

Sedaj pa še lepa naloga…razglasitev prejemnic darilnega bona 🙂 . Tokrat je srečo imela črka T, saj je žreb izbral  Tino Z. in Tjašo – punci čestitam!!!

galerija3a galerija3b

V galerijo lahko prilepite vse izdelke na katerih ste ustvarjale tudi z Najlepšim parom (oz. s šablonami, ki sem jih oblikovala za Rayher) in v vaši objavi prosim napišite, da jih prijavljate sem. 3. maja pa bom v zahvalo izžrebala dva darilna bona v vrednosti 10 €, ki ju lahko porabite za nakup izdelkov Najlepši par.

galerija

Najlepša hvala že vnaprej.  Želim vam vesel in radosten april!

Tina

 Loading InLinkz ...

6 odzivov
 1. tina z.
  tina z. says:

  taaaako vesela, tisočkrat hvala draga tina, čisto iz sebe iz veselja!
  vedno tako rada pogledam tvojo galerijo, to lepo simbiozo med nami in tabo <3

 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Bravo punci, prave črke sta si izbrali:)) – vse čestitke in dobro zapravljajta. Lep pozdrav, Andreja

 3. Tjaša
  Tjaša says:

  Uaaaaaaa, ke lepooo! Sem vesela kot mali otrok! 🙂 Hvala! Čestitke tudi Tini Z. in vsem sodelujočim puncam, ker se kar ne morem nagledati vseh čudovitih izdelkov v galeriji. Hvala še 1x! 🙂

 4. *Keti*
  *Keti* says:

  Ja, tale tvoja galerija je res dobila čudovite razsežnosti in z veseljem pokukam, kaj vse nastane s tvojimi izdelki. Čestitke tokratnima srečnicama!

Komentiranje ni omogočeno.