Galerija decembra in…podelitev spričeval ;-)

Drage punce…

to je objava namenjena podelitvi odličnih spričeval, pohval in samih zlatih plaket…Hvala, ker ste ustvarile toliko lepih izdelkov in ker ste tako lepo sprejele malo šolo – bilo mi je v veliko veselje in najraje bi vas vse peljala na končni izlet 🙂 .

Čestitke in pohvale gredo prav vsem…sreča pa se je nasmehnila trem dekletom:

ms1

ms2

ms3

1. Anji,

2. Andreji in

3. Renati

Čestitke in naj bo zapravljanje sladko 😉 .

Izkoristim še priložnost, da podelim še malce sreče in sicer za novembrsko galerijo, v kateri se je nabralo 201 lepih razstavnih eksponatov. Čestitke gredo:

galerija11 galerija11b

1. Mateji P. in

2. Marti

 

Za konec pa vas vse prav lepo povabim k sodelovanju v novi decembrski galeriji  🙂 in vam sporočam, da se Ko me inspirira izziv na male zaslone 🙂 vrača z novim letom…z Vladko ocenjujeva, da je december bolj čas za veseljačenje, kot za izzive 😉

galerija

V galerijo lahko prilepite vse izdelke na katerih ste ustvarjale tudi z Najlepšim parom (oz. s šablonami, ki sem jih oblikovala za Rayher) in v vaši objavi prosim napišite, da jih prijavljate sem. 3. januarja pa bom v zahvalo izžrebala dva darilna bona v vrednosti 10 €, ki ju lahko porabite za nakup izdelkov Najlepši par.

V pričakovanju vaših izdelkov, vas prav lepo pozdravljam in vam želim super veseli december:

Tina

 Loading InLinkz ...
14 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Juuuuupiiii, hura, kolk sem vesela:)))), ta mesec me pa sreča gleda skozi veliko okno:)))). Hvala Tina tvojemu žrebalčku:), tebi, ker smo imeli možnost pokazati kaj ustvarimo in sploh vsem, ki mi pomagajo na tej poti ustvarjanja. Z lahkoto bom zapravljala:). Iskrene čestitke tudi Anji, Renati, Mateji P. in Marti – dekleta še se bo povečala naša zbirka ustvarjalnega materiala. Joj, od sreče sem se kar razpisala:) – lep pozdrav, Andreja

 2. marta
  marta says:

  Jeeeeeej, jaz tud nadvse vesela:-) Seveda čestitam ostalim izžrebankam ,pa užitek pri zapravljanju naj bo čim večji, no saj v to sploh ne dvomim, drugače tud bit ne more.
  Tina, tebi pa iz srca hvala, da si. Hvala, da spodbujaš naše ustvarjanje in s svojo šolo tudi iz nas izvabljaš najboljše.
  Mimogrede, tisto o izletu pa…kar si rekla, si rekla…. ..:-)

 3. helena čampa
  helena čampa says:

  Šlik, šlak, šlik, šlak, …. prav nam je vsem tistim, ki smo šolo špricale. Če boste šle na izlet, vam bomo mahale v pozdrav, kakšno kartico pa le napišite.
  Čestitke vsem izžrebanim, tako šolarkam kot galeristkam – zapravljanje naj se začne!

 4. ana
  ana says:

  Cestitke vsem nagrajenkam, Tini pa se iskreno zahvaljujem za MEGA šolo ustvarjanja. Čeprav nekako ni bilo časa za končno obdelavo in linkanje fotografij, sem bila velik del z vami.

 5. Renata
  Renata says:

  Pa se je začel veseli december, dobila sem najlepše darilo za praznike. Vesela kot radio. Čestitke tudi drugim nagrajenkam.

 6. Zvonka
  Zvonka says:

  Čestitke vsem izžrebankam. Zapravljanje res ne bo problem, kajne.
  Tina tebi pa hvala za učenje v mali šoli. Lepo je bilo.

 7. Majda Pur
  Majda Pur says:

  Čestitke vsem srečnicam!!!! Sama imam kar slabo vest glede domačih nalog, je bilo tistih v ta pravi šoli novembra preveč 😉 Zato bom naloge opravljala z zamudo, ker jih preprosto moram narediti in to iz čistega veselja! Mi je pa všeč Renatina izjava – vesela kot radio :-)))) Tole si je pa vredno zapomniti. Pa pa, grem iskat veseli radio, Majda

 8. Metuljčica
  Metuljčica says:

  Čestitke srečnim izžrebankam. Sem prav uživala ob nalogah in vseh izdelkih, ki so bili od prvega do zadnjega naravnost čudoviti. Veseli december vsem.

 9. Helena
  Helena says:

  Tina, hvala za malo šolo. Izvrstno je bilo, dobro vzdušje, enkratne sošolke, prijazna učiteljica … 🙂
  Čestitam vsem, ki so imele srečo z žrebom.

 10. Anja Ž.
  Anja Ž. says:

  O, tole pa je super presenečenje za začetek novega tedna 🙂 Tina, hvala! Z veseljem bom zapravila 🙂 Čestitke tudi ostalim nagrajenkam in lep pozdrav vsem skupaj.

 11. oldpunca
  oldpunca says:

  Ijoj, kako prisrčno si tole zapisala. 🙂 Mislim, da je bil zaključni izlet kar naše srečanje v Ljublajni. 😀 Čestitke nagrajenkam. V razredu pa se spet srečamo ob letu. 🙂

Komentiranje ni omogočeno.