Galerija meseca junija

Drage ustvarjalke (še vedno čakam tudi kakšega ustvarjalca 🙂 ), najlepša hvala ker ustvarjate z Najlepšim parom in tako pridno polnite mesečne galerije. Maja ste v njej `razstavile` 216 čudovitih izdelkov. HVALA….in danes še opravičilo – v e-pošti si ogledam vsak prispeli izdelek, za obisk blogov in komentiranje pa mi je ta mesec žal zmanjkal čas.

Pa zopet k bolj veseli temi…izžrebankam 🙂 – sreča se je tokrat nasmehnila Janji-Ustvarjalnica Jaal in Natali-Natali unikatiPunci čestitam!

galerija-5-16a galerija-5-16b

V galerijo lahko prilepite vse izdelke na katerih ste ustvarjale tudi z Najlepšim parom (oz. s šablonami, ki sem jih oblikovala za Rayher) in v vaši objavi prosim napišite, da jih prijavljate sem. 1. julija pa bom v zahvalo izžrebala dva darilna bona v vrednosti 10 €, ki ju lahko porabite za nakup izdelkov Najlepši par.

galerija

Želim vam vesel in ustvarjalni mesec,

Tina

 Loading InLinkz ...

4 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Iz <3 čestitam Janji in Nataliji. Tina tebi je pa nekomentiranje opravičeno:) – saj potem bi pa že morala delati v treh izmenah:) Pozdravček, Andreja

 2. Natali
  Natali says:

  oooo to je pa resnično lepa novica za prvojunijski dan 🙂
  HVALA iz ♥
  Brez tvojega neustavljivega truda in neusahljivih virov idej naše ustvarjanje ne bi bilo tako zabavno kot je, za to se ti dajem velik poklon in en veeeeliiikk hvala.
  se kmalu oglasim v trgovini 😉

Komentiranje ni omogočeno.