Galerija meseca decembra

Drage punce,

Z veseljem odpiram vrata galeriji vaših izdelkov za super veseli in ustvarjalni mesec december, kjer bodo na ogled vaše mojstrovine, na katerih uporabljate Najlepši par. V novembru ste v galeriji `razstavili`134 izdelkov!!! Prisrčna hvala prav vsem.

Sedaj pa seveda vesela naloga…razglasitev izžrebank rekordne novembrske galerije 🙂 . To sta Mojca in Miranda L.! Punci čestitam 🙂 , prosim javita se mi, da vama `izročim` bon 🙂 .

np11 np12

No…in iz hvaležnosti za tako prijazno zaupanje v Najlepši par in za toliko čudovitih izdelkov, ki ste jih ustvarile in delile z mano v novembru, pa sem po trenutnem navdihu 🙂 ,  izžrebala še tri dobitnice kompleta motivov Božično zelenje (v španski različici), ki ga prejmejo: Sara- Sarine drobtinice, Katarinčica in Keti.

Drage izžrebanke …če štampiljke morda že imate, jih pa zavijte in dajte kakšni drugi ustvarjalki pod drevesce 🙂 …in seveda, prosim javite se mi z vašimi naslovi.

np5 np4 np3

 

TI&NP

Za konec vas še enkrat prijazno vabim k sodelovanju v galeriji veselega decembra 🙂 , kjer lahko prilepite vse izdelke na katerih ste ustvarjale tudi z Najlepšim parom in v vaši objavi prosim napišite, da jih prijavljate sem. 1. januarja bom v zahvalo izžrebala dva darilna bona v vrednosti 10 €.

Želim vam čudovit praznično-ustvarjalni mesec.

Tina

 Loading InLinkz ...

9 odzivov
 1. moi
  moi says:

  O, kako sem vesela, da sem izžrebana. Superca, ker vedno potem, ko že naročim, še najdem nekaj, kar bi še imela.
  Tina, hvala ti!
  Čestitke pa seveda vsem ostalim nagrajenkam.

 2. SaraS
  SaraS says:

  Oooooooo, vesela k radio, pa čeprav bo moje darilce postalo darilce nekoga drugega. Vem, da bom s tem setom nekoga zelo zelo razveselila. Super! Tina, hvala! 🙂

 3. MOJCA
  MOJCA says:

  Jeeee in velik OJEJ, da sem pa to spregledala, sem pa res čorava in moram k optiku. Hvala Tina za nagrado in za obvestilo. Se ti takoj javim. čao

Komentiranje ni omogočeno.