Galerija meseca septembra

Prvi september=šola. To bo verjeno moja asociacija še čez sto let :-). Vsem, ki imate šolarje in pa seveda vsem učiteljicam želim zelo lep začetek in eno super šolsko leto. Jaz pa z veseljem odpiram vrata galeriji vaših septembrskih  izdelkov, kjer lahko pokažete, kako uporabljate Najlepši par. V avgustu ste z nami delili 53 čudovitih in raznolikih izdelkov, prav prisrčna hvala za čisto vsakega!

Sedaj pa še vesela naloga…razglasitev izžrebank avgustovske galerije 🙂 . To sta Tamala1 in Andreja! Punci čestitam, prosim javita se mi, da vama `izročim` bon 🙂 .

 

np-8 np-8b

V galerijo lahko prilepite vse izdelke na katerih ste ustvarjale tudi z Najlepšim parom in v vaši objavi prosim napišite, da jih prijavljate sem. 1. oktobra bom v zahvalo izžrebala dva darilna bona v vrednosti 10 €.

TI&NP

Najlepša hvala, ker ustvarjate z Najlepšim parom.  Naj bo vaš september zelo lep in čim manj stresen.

Tina

 Loading InLinkz ...

4 odzivov
 1. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Ooooo Tina hvala:)), danes sem prišla z dopusta in takšno prijetno presenečenje – noro sem vesela:))
  Bon pa lahko kar zadržiš in mi ga upoštevaš pri naslednjem nakupu, ki se bo zgodil – skoraj takoj (ali je to možno?).Iskrene čestitke tudi Tamali1.
  En lep pozdravček od navdušene Andreje V.

 2. tamala1
  tamala1 says:

  Iiiii, ne veš kako si me sedaj razveselila Tina! <3 Hvala ti iz srca! včasih se splača biti zadnji 😉 in jaaaa komaj čakam da unovčim bon-ne bo težko! 😉 Čestitke tudi Andreji za lepo nagrado!

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] linkam v Galerijo meseca septembra pri nepogrešljivem Najlepšem paru. […]

Komentiranje ni omogočeno.