Galerija november

Drage ustvarjalke,

vsem najlepša hvala za vaših  210 krasnih izdelkov v galeriji meseca oktobra in ker tako lepo ustvarjate z mojimi izdelki… Srečo pri žrebu sta tokrat imeli Majda in Keti – punci, čestitam 🙂 !!!

np-10a np-10b

Čaka me še eno lepo opravilo – razglasitev izžrebanke bonbončka. Prejme ga Jasmina V. 🙂 !

In ko smo že na vezi … izkoristim še priložnost, da vam sporočim, da se Ko me inspirira izziv ponovno vrne na male zaslone 🙂 v decembru. November je že tako pester, da sva se z Vladko odločili, da ga malce pošljeva na dopust 🙂 .

Za konec pa vas vse prav lepo povabim k sodelovanju v novi galeriji  🙂 .

V galerijo lahko prilepite vse izdelke na katerih ste ustvarjale tudi z Najlepšim parom (oz. s šablonami, ki sem jih oblikovala za Rayher) in v vaši objavi prosim napišite, da jih prijavljate sem. 1. decembra pa bom v zahvalo izžrebala dva darilna bona v vrednosti 10 €, ki ju lahko porabite za nakup izdelkov Najlepši par.

galerija

V pričakovanju vaših izdelkov, vas prav lepo pozdravljam:

Tina

 Loading InLinkz ...

10 odzivov
 1. Majda Pur
  Majda Pur says:

  :-)))) Ponovno zamujam v malo šolo ampak tokrat imam res “opravičeno” opravičilo – moram se poveseliti, ker je učiteljica izžrebala mojo voščilnico 🙂 Hvala Tina, komaj čakam, da se odločim, kaj bi bilo tisto, kar bi izbrala… med obiskovanjem male šole so namreč nastale nove skomine, čeprav sem komaj v ponedeljek odprla tvoj paketek 🙂 Ampak v tvoji trgovinici je še toliko “nujno” potrebnih pripomočkov, ni panike, da ne bi našla nekaj za svojo dušo!
  Čestitke tudi Keti in Jasmini V. 🙂
  Veliko pravljičnih trenutkov n ustvarjalnih iskric želim vsem sodelujočim; Majda

 2. Jasminincvet
  Jasminincvet says:

  Čudovita novica….izžrebana za bonbončka. Juhuuu. Čestitam tudi Keti in Majdi. Hvala Tina, hvala iz srca.

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Čestitke dekleta, “dobr ste pršle skoz”:))) – spet bo zastonj zapravljanje:)). Ampak vam privoščim, to je res en tak balzam za dušo, ko se ti zgodi kaj takega, potem je zapravljanje še slajše.
  Pozdravček vsem, Andreja

 4. Helena
  Helena says:

  Čestitam vsem trem, ki bodo veselo zapravljale in potem krasno ustvarjale.
  Ko me inspirira pa bom kar pogrešala 🙂

Komentiranje ni omogočeno.