Galerija november

Drage ustvarjalke,

vsem najlepša hvala za vaših  210 krasnih izdelkov v galeriji meseca oktobra in ker tako lepo ustvarjate z mojimi izdelki… Srečo pri žrebu sta tokrat imeli Majda in Keti – punci, čestitam 🙂 !!!

np-10a np-10b

Čaka me še eno lepo opravilo – razglasitev izžrebanke bonbončka. Prejme ga Jasmina V. 🙂 !

In ko smo že na vezi … izkoristim še priložnost, da vam sporočim, da se Ko me inspirira izziv ponovno vrne na male zaslone 🙂 v decembru. November je že tako pester, da sva se z Vladko odločili, da ga malce pošljeva na dopust 🙂 .

Za konec pa vas vse prav lepo povabim k sodelovanju v novi galeriji  🙂 .

V galerijo lahko prilepite vse izdelke na katerih ste ustvarjale tudi z Najlepšim parom (oz. s šablonami, ki sem jih oblikovala za Rayher) in v vaši objavi prosim napišite, da jih prijavljate sem. 1. decembra pa bom v zahvalo izžrebala dva darilna bona v vrednosti 10 €, ki ju lahko porabite za nakup izdelkov Najlepši par.

galerija

V pričakovanju vaših izdelkov, vas prav lepo pozdravljam:

Tina

 Loading InLinkz ...

10 odzivov
 1. Majda Pur
  Majda Pur says:

  :-)))) Ponovno zamujam v malo šolo ampak tokrat imam res “opravičeno” opravičilo – moram se poveseliti, ker je učiteljica izžrebala mojo voščilnico 🙂 Hvala Tina, komaj čakam, da se odločim, kaj bi bilo tisto, kar bi izbrala… med obiskovanjem male šole so namreč nastale nove skomine, čeprav sem komaj v ponedeljek odprla tvoj paketek 🙂 Ampak v tvoji trgovinici je še toliko “nujno” potrebnih pripomočkov, ni panike, da ne bi našla nekaj za svojo dušo!
  Čestitke tudi Keti in Jasmini V. 🙂
  Veliko pravljičnih trenutkov n ustvarjalnih iskric želim vsem sodelujočim; Majda

  Odgovori
 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Čestitke dekleta, “dobr ste pršle skoz”:))) – spet bo zastonj zapravljanje:)). Ampak vam privoščim, to je res en tak balzam za dušo, ko se ti zgodi kaj takega, potem je zapravljanje še slajše.
  Pozdravček vsem, Andreja

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja