Galerija meseca novembra

Danes pa z veseljem odpiram vrata galeriji izdelkov, na katerih uporabljate tudi Najlepši par, ki bodo nastajali v mesecu novembru. Ali pa ste jih naredili/objavili prej, pa ste jih pozabili pokazati še tukaj 🙂 – nobenih omejitev!!!, kar na plano z njimi 🙂 . V oktobru ste v galerijo pripeli rekordnih 95 čudovitih izdelkov. Hvala, hvala in še enkrat hvala.

Sedaj pa še lepa naloga…razglasitev izžrebank oktobrske galerije 🙂 . To sta Maja- Hiška iz papirja in Sonja! Punci čestitam, prosim javita se mi, da vama `izročim` bon 🙂 .

np1 np2

 

V galerijo lahko prilepite vse izdelke na katerih ste ustvarjale tudi z Najlepšim parom in v vaši objavi prosim napišite, da jih prijavljate sem. Na prvi adventni dan – 1. decembra bom v zahvalo izžrebala dva darilna bona v vrednosti 10 €.

TI&NP

Najlepša hvala, ker ustvarjate z Najlepšim parom.  Želim vam veselo (praznično) ustvarjalen mesec november.

Tina

 Loading InLinkz ...

6 odzivov
 1. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Čestitke Maji:)) in Sonji:) in z veseljem se spet družimo v novembru.
  LP Andreja V.

 2. oldpunca
  oldpunca says:

  Pridem z dopusta, odprem blogerja in najdem super novičko. 😀 Jupiii! Čestitke Maji in vsem ostalim prekrasnim izdelkom iz oktoberske galerije.

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] vaše mojstrovine, na katerih uporabljate Najlepši par. V novembru ste v galeriji `razstavili`134 izdelkov!!! Prisrčna hvala prav […]

Komentiranje ni omogočeno.