Jubilejni Ko me inspirira

Ja, ja…prav zares smo skupaj ustvarjali že 49-krat – kar pomeni, da danes naš izziv praznuje ABRAHAMA!!! In kaj lahko človek naredi od veselja, kot da pošlje en velikanski objem vsem, ki se najinega izziva redno ali občasno udeležujete…pravzaprav je en objem čisto premalo, zato vam jih pošiljam 50!!!

objem3

Tokrat izjemoma ne bomo ustvarjali po inspiraciji, temveč na temo:

JUBILEJ (oz. OKROGLA PRAZNOVANJA`)

Vabljeni torej, da se nama pridružite z izdelki, na katerih bodo jubilejne oz. okrogle številke!

objem2

Jaz sem se svoje voščilnice lotila z izdelavo vzorčnega papirja. Odtiskovala sem na akvarelni papir in sem vsako rožico in listek prevlekla še z mokrim čopičem, da sem dobila rahel akvarelni videz. Vedela sem, da bo na voščilnici veliko ravnih linij in takšno neurejeno ter malce razmazano ozadje doda nekaj `mehkobe`.

ozadje4

Tukaj pa še nasvet, ko potrebujete več kot le en objem 🙂 . Izrežemo ga dvakrat, nato pa si pri drugi besedi sposodimo `o`, črko `m`, pa malce razsekamo in del na sredini uporabimo kot `v`.

objem4

Zdaj pa vas prisrčno povabim, da ustvarite kaj okroglega in se nama pridružite! Tokrat svoja dela prijavite tukaj, čas pa imate do 17. 7. do polnoči. Ker je to vendarle nekoliko poseben izziv, bom tokrat izžrebala dva darilna bona (v vrednosti 10 € za nakup izdelkov Najlepši par).

darilni-bon

darilni-bon

Pošiljam vam prijazen pozdrav in takoj skočim k Vladki, da vidim, s čim nas je tokrat očarala,

Tina

Uporabljeni izdelki:

Sladke-misli Okrasimo s cvetjem-S izdelek-šivane-številke Romantični kvadrati Kvadrati s šivi

 Loading InLinkz ...
12 odzivov
 1. katarinaahac@gmail.com
  katarinaahac@gmail.com says:

  Hvala za 50 objemov in vse ideje in čudovite izdelke, ki jih deliš z nami.

 2. Zvonka
  Zvonka says:

  Že 50? Lepa številka in vračam ti 50 objemov. Krasna ržna voščilnica in lep izziv. Lp

 3. moi
  moi says:

  Najprej čestitke za 50 izzivov na temo, ko me inspirira. Krasne inspiracije sta vedno našli in tudi vajine kreacije so bile inspiracija. Tudi tokrat.
  Čudovito sestavljena voščilnica. Mojstrica si, ni kaj.

 4. Damjana
  Damjana says:

  Tina, čestitke za 50 krasnih Ko me inspirira izzivov. Super inspiracija sta bili z Vladko. Kar nekaj izzivov sem se udeležila in priznam, da sem res uživala. Tudi tokrat, prekrasna voščilnica izpod tvojih rok. Še na mnogo izzivov.

 5. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Kakšna lepa številka in prav toliko objemov, pa še kakšnega za povrh, ti vračam:) Tvoja voščilnica je čudovita in predno sem prebrala, kako si skombinirala besedo objemov, sem razmišljala, kje se je pa meni zgubila ta šablonca:))) Resnično si prekosila že samega Baltazarja:) Čestitke tebi in Vladki in pozdravček:)

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  O, smo že pri 50? 😀 Prvič sem se udeležila vajinega sedmega izziva. Takrat še čisto zelena in nerodna. 🙂 Tudi tokrat bom zraven. Vračam 50 objemov. 😀 Čudovito voščilnico si ustvarila za tako lep jubilej.

 7. Helena
  Helena says:

  Čestitam za vajinih 50 izzivov. Vedno so mi v navdih in komaj čakam vsakega 3. v mesecu 🙂
  Tina, super si predelala besedo in ustvarila 50 cvetličnih objemov.

 8. tina z.
  tina z. says:

  o, do sedaj sploh nisem bila pozorna, da smo že pri 50. izzivu – čestitke obema z vladko, vedno krasne inspiracije in tudi jaz vsakič komaj čakam na vajin izziv …
  tokratna čestitka pa zopet fantastična, tako krasno pridejo tele rožice na ozadju …

Komentiranje ni omogočeno.