Angelsko knjižno kazalo…in ‘darilna’ voščilnica

Mislim, da še nobena mala šola ni minila brez knjižnega kazala 😉 …jaz jih imam tako zelo rada in zdijo se mi čudovita mala pozornost. In prav zato bomo danes poleg kazala izdelali še ‘darilno voščilnico’, s katero ga lahko podarimo.

Prav lepo vas vabim k ogledu videa, kjer vas poleg postopka izdelave čaka še predstavitev mojega najljubšega odkritja te sezone…’selotejpa’ 😉 !!!!

Takole pa izgleda kazalo tik preden ga podarimo 🙂 …če želite poenostaviti izdelavo, lahko namesto doma pripravljenega papirja, uporabite enobarvni ali vzorčni papir, ki ga imate pri roki (na lepilni trak pa le ne pozabiti 😉 ).


Za domačo nalogo se nam lahko pridružite s knjižnimi kazali ali pa z voščilnicami, ki so hkrati tudi darilna embalaža…ali pa z izdelki, na katerih ste uporabili ‘selotejp’ za izdelavo bleščečih izrezov 😉 .

Objava, kjer lahko pokažete, kaj ste ustvarile, pa se nahaja tukaj. Do srede, ko bo z nami Vladka 😀 pa vas prisrčno pozdravljam,

Tina

KAZALO – uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

DARILNA VOŠČILNICA – uporabljene rezalne šablone Najlepši par:

5 odzivov
 1. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tina tvoja pogrutnavščina s salotejpom je svetovna :). Jaz po navadi uporabim samolepilno folijo, na salotejp pa res nisem pomislila – hvala za namig! Kar pa se tiče kazala in žepka z anjega pa kapo dol – tako prikupno in seveda uporabno 🙂

  Odgovori
 2. Helena
  Helena says:

  Tako kot Neja tudi sama posežem po samolepilni foliji, ampak tvoja ideja mi je všeč – sploh za kakšne bolj majhne delčke.
  Lepo mini darilo in hkrati voščilnica.

  Odgovori
 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tina kako sem vesela, da si končno obelodanila blaščavost zvezdic :). Sem se pa danes takoj lotila naloge in pri tem tako zakomplicirala zadevo (sem želela, da 1x naredim že v prvem poskusu malo po svoje in da malo nadgradim:))), da je šlo v smeti malo morje materiala:). Tako jutri vajo ponovim in to po tvojem predlogu, potem pa objavim. Ti obljubljam, da bom naslednjič delala domačo nalogo tako, kot rečeš:)). Lep pozdrav, Andreja

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja