Ko me inspirira #20

Hojla, že drugič danes dobrodošle na blogu! Veseli december se je že pričel in k vsemu dogajanju tudi Vladka in jaz prilagava ustvarjalni lonček v obliki že dvajstetega!!! Ko me inspirira… izziva. Hip hip hura za vse, ki nas pridno spremljate in sodelujete, to mi je res najboljši izziv!

Za okroglo `obizzivnico` 😀  sva z Vladko izziv čisto malo prikrojili. Tokrat sva izbrali vsaka svojo inspiracijo in tudi ve lahko izberete čisto svojo…ja, pri katerikoli slovenski ustvarjalki, katerikoli izdelek! Ja, saj vem…v množici nadarjenih punc bo to kar težko  😀 …

Jaz sem izbrala nežno Majino voščilnico v modri barvi in spodaj lahko vidite rezultat…. Majin preprost stil mi je zelo všeč in prav vesela sem, da se je odločila za blog in nas tako razvaja s svojimi ljubkimi mojstrovinami. Ko sem ustvarjala na podlagi modre voščilnice , mi je v domišljiji poplesaval tudi njen Nasmejani snežak  in tako sem za ozadje izbrala (ne ravno božično) pinki barvo.

Ko-me-inspirira-20

 

Pa še pogled na krasno Majino voščilnico, s katero se je tokrat  začelo moje ustvarjanje …

maja 2

Zdaj pa hitro na potep po blogih, uživajte v čudovitem `razgledu` in nato z veseljem ustvarite kaj za vaše drage in sodelujte na izzivu. Tokrat svoje prispevke lahko `lepite` na Vladkinem blogu in komaj čakam, da vidim vaše mojstrovine. Marina iz Mavelu.com prijazno podarja nagrado, ki jo bo ob koncu izziva izžrebala Vladka.

Zdaj pa skočim k Vladki, da vidim, kaj jo je inspiriralo in s kakšno papirnato krasoto nas tokrat razvaja.

Bodite nadvse lepo!

Tina

 Uporabljene štampiljke in šablone Najlepši par:

Rezalne šablone Vesele praznike Prozorne štampiljke Božično zelenje

Rezalne šablone Božično zelenje

10 odzivov
 1. oldpunca
  oldpunca says:

  O, vau, tudi ti si našla krasno inspiracijo in jo zelo domiselno priredila po svoje 🙂 Super izziv sta pripravili za okroglo “obizzivnico” 🙂

 2. Maja
  Maja says:

  Čestitke obema za že 20. izziv. Veliko vas je ustvarjalk, ki bi jih lahko vzela za inspiracijo… težko bo izbrati.

 3. Helena
  Helena says:

  Majin blog sem našla šele pred kratkim in sem navdušena nad njenim stilom. Ni čudno, da si izbrala njeno krasno voščilnico, ki te je vodila pri ustvarjanju tvoje. Tina, zopet si s svojimi šablonami in štampiljkami ustvarila majhno mojstrovino.

 4. Vladka
  Vladka says:

  Super, da si izbrala Majino cestitko. Tudi jaz sem vesela, da se je odlocila za blog, kajti zelo so mi vsec njeni izdelki. Ti pa si krasno njeno cestitko interpretirala po svoje in za drugo priloznost. Prava blescece praznicna je.

 5. Klara
  Klara says:

  Tina, čestitke za 20. izziv. Všeč mi je ideja tokratnega izziva. Upam, da se mi bo uspelo pridružiti. Čestitka pa je krasna… ja, res je Majin blog poln navdiha. :))

 6. hiskaizpapirja@gmail.com
  hiskaizpapirja@gmail.com says:

  Tina, ne morem ti povedati, kako vesela in ponosna sem, da si izbrala mojo voščilnico za inspiracijo! Čeprav občudujem veliko ustvarjalk v naši deželici, sta zame ravno vidve z Vladko najbolj posebni, vsaka s svojim čisto posebnim stilom – zato mi tole resnično veliko pomeni 🙂 Čestitke za 20. izziv, z veseljem se bom pridružila!

 7. Martha
  Martha says:

  Tina, what a LOVELY Christmas card this is! I love the classic look!
  Beautifully created, my friend!

Komentiranje ni omogočeno.