Ko me inspirira #23

Drage ustvarjalke, čeprav bo marec že mesec, ko bomo več zunaj, vseeno upam, da boste za ustvarjalno mizo našle čas tudi za izziv Ko me inspirira. Izziv tokrat gostim jaz  in za inspiracijo se najlepše  zahvaljujem Danici! Njena elegantna voščilnica z lepo dekorirano notranjostjo me je spomnila, da bi se morala večkrat potruditi in voščilnico vsaj malce okrancljati tudi znotraj. 

In če se v večini primerov znotraj skriva le besedilo, je pri meni tokrat zelooo drugače…kot bi hotela nadoknaditi vse za nazaj 🙂 .
Tole je pogled na zunanjost voščilnice…

Zvrhan kozarec

 Ne, to ni po pomoti pripeta ista fotografija…temveč voščilnica znotraj 🙂 ! Začela sem tako, da sem izrezala obliko kozarčka, nato pa se mi je čisto `odštempljalo` in tokrat besedilo res ne bo osamljeno 🙂 . 

Zvrhan kozarec 2

Preden se razpišem o sami izdelavi, pa še pogled na elegantno voščilnico Danice, ki je tako lepo zunanji motiv prenesla tudi v notranjost.

Danica

Izdelava pa je potekala takole:
1. Najprej sem na sprednji strani s pomočjo šablone izrezala obliko kozarčka. Nato sem voščilnico zaprla in jo dodatno prilepila na podlago s pomočjo samolepilnih lističev, da sem lahko motiv kozarčka natančno odtisnila na pripadajoče mesto v notranjosti.

kozarec4
2. Odprtino (kozarčka) sem s hrbtne strani prekrila s prozorno folijo za učinek stekla. Uporabila sem kar embalažo za šablone (nikar je ne mečite stran 🙂 )
3. Nato sem na zunanji strani odtisnila marjetice in listke, na kozarček (v bistvu na folijo) pa prilepila še `etiketo` z odtisnjenim napisom zate.
4. V notranjosti sem prav tako odtisnila marjetice, listke in pa tudi peclje. Pri tem sem vsak pecelj odtisnila dvakrat (namazala z barvo pa le enkrat) in tako dobila bolj naraven videz v dveh odtenkih.
5. Notranjost sem zaključila z belo embosiranim voščilom na oranžnem traku.

Vidite lahko kako je izgledala odprtina z zalepljeno folijo na hrbtni strani. Pri tako okrancljani notranjosti, se res ne spodobi za seboj pustiti takšne packarije… Zato sem iz belega papirja s šablono izrezala kozarec, papir primerno obrezala v pravokotnik in ga prilepila na `pripadajoče` mesto ter tako pokrila nečednost.

kozarec3 kozarec2

Najlepša hvala za obisk! Jaz zdaj z največjim veseljem skočim k Vladki in so ogledam njeno mojstrovino…potem pa bom veselo `nadlegovala` tole objavo in čakala vaše prispevke! Upam, da se nama boste pridružile. Eni izmed sodelujočih pri izzivu bom z veseljem podarila komplet šablon Šiviljski pribor.

13-novo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Zvrhan kozarec-štampiljke

Zvrhan kozarec-šablone

Prozorne štampiljke Prijaznost na poti

23 odzivov
 1. grgorovic.olga@gmail.com
  grgorovic.olga@gmail.com says:

  Zelo so mi všeč marjetice,in nasploh cela voščilnica.Verjetno bom kaj kmalu naročila štampiljkol.p. olga

 2. katarinaahac@gmail.com
  katarinaahac@gmail.com says:

  Čudovita ideja. Hvala za super in zelo jasen “tutorial” in seveda za še eno čudovito interpretacijo Najlepšega para. Zanimiv izziv, se bom z veseljem poigrala.

 3. andreja000lampe@gmail.com
  andreja000lampe@gmail.com says:

  Čudovita voščilnica Tina :-))
  Zelo lepo si uporabila vse svoje izdelke!

 4. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Noro dobra voščilnica in ideja s prozornim kozarčkom. Da bo pa mera popolna je inspirativna Daničinia voščilnica priromala k meni za rojstni dan :). Sem orngi ponosna na voščilnico in Danico :). Vsekakor pa tudi tebi Tina, vsaka čast za tako lep izdelek.

 5. Hiška iz papirja
  Hiška iz papirja says:

  Tina, tvoja voščilnica me spomni na eno misel, ki gre nekako takole: “Vedno imej pred očmi nekaj lepega, pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade.” 🙂 Čudovito ti je uspel tale šopek v kozarcu! Sama skoraj nikoli ne krasim notranjosti voščilnice, tako da bo tvoj izziv zares izziv 🙂
  Lp, Maja

 6. Jana
  Jana says:

  Joooj Tina…super voščilnica! Pravšnja za tale naš mesec :)…In seveda mi delaš lušte ze cel mesec s šablonicami in štampiljkami…bo treba v akcijo. Super izziv sta pripravili in zopet bodo sive celice spet v pogonu. Pozdravček iz Koroške, Jana

 7. oldpunca
  oldpunca says:

  O, tukaj si me pa dobila! Tudi sama zelo redko okrancljam notranjost. Če se pa že lotim takšnega projekta, pa je vse bolj špartansko 🙂 Hvala za nazoren opis in fotke. Voščilnica je krasna. Super izziv.

 8. Helena
  Helena says:

  Če ne bi opisala posamezne faze izdelave, se mi niti sanjalo ne bi, da je narejena na tako zanimiv način. Čudovita je. Všeč mi je steklen videz kozarčka ter etiketa, ki je nalepljena preko njega.

 9. Vladka
  Vladka says:

  Kako fajn si zdruzila zunanjost in nostranjost s tem kozarcem. In sopek roz v njem zunaj in znotraj in slika je popolna. Meni se se posebej dopade pri tem kozarcu, ki ima etiketo enake oblike kot vecja varianta iz drugega seta Prijaznost na poti. Krasen sopek, ki se nikoli ne posusi.

 10. Danica
  Danica says:

  Ooo, to pa je zame lep začetek dneva 🙂 Tina sem vesela, da si za tokratni izziv izbrala mojo voščilnico 🙂
  Res nikoli ne dam iz rok voščilnico, ki ne bi imela notranjost vsaj en mali detaljček.
  Tvoja tokratna voščilnica je fenomenalna!!! Mislim, da ta kozarček u marjeticami NUJNO potrebujem 😉
  Hvala ti za postopek pri tokratni izdelavi voščilnice. Zdaj se moram pa hitro spraviti k ustavranju 😉
  Želim ti lep dana!
  Danica

 11. S dizajn
  S dizajn says:

  Super ideja. Krasna voščilnica. Mogoče pa tudi meni rata ta mesec sodelovati 🙂

 12. Klara
  Klara says:

  O Tina, kako mojstersko si to zložila skupaj. Res je krasna. Upam, da mi bo uspelo pridružiti se izzivu. ;))

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] HVALA vsem, ki ste sodelovale v izzivu Ko ime inspirira. Joj, koliko lepega se je nabralo na enem kupu. Pridite kaj mimo jutri, ko bom objavila izžrebanko izziva […]

 2. […] ovojnico. Vizitko prijavljam na izziv ko me inspirira, ki ga s skupnimi močmi pripravljata Tina in […]

Komentiranje ni omogočeno.