Ko me inspirira… #25

Dobrodošli že na 25!!! Ko me inspirira… izzivu. To je že neke vrste jubilej, kajne? Hvala, ker se nama z Vladko rade pridružite in ustvarjate z nama.

Navdih (in zame res pravi izziv) sem tokrat našla pri Barbari, ki nas vedno razvaja z lepimi in domiselnimi `zadevami`. Njena čarobna voščilnica z vrtljivim krogom mi je izjemno všeč…zato pri majskem izzivu ustvarjamo s krogi…tako ali drugače… kot vam ustreza!!!

zvezdna-1a

Meni je z njimi kar težko ustvarjati…ravnilo in olfa nož prav hitita v moje roke :-). Zato sem tudi omenila, da je tokratni izziv zame res pravi IZZIV! Sem pa ustvarjala z največjim veseljem in upam, da boste tudi ve. Tole je moja `verzija` Barbarine voščilnice in lahko bi ji rekli kar… `Ko se zdani :-)`, saj sem njeno zvezdno nebo zamenjala za sončen dan tik po dežju :-).

mavrica

In namesto pisne razlage, vam glavne korake izdelave `povem` kar v kratkem videu :-).

Upam, da vas je Barbarina `lepotica` navdahnila in se nama boste pridružile pri izzivu. Komaj čakam, da vidim, kako ve sukate vse kar je okroglo :-). V zahvalo za sodelovanje pa podarjam komplet šablon Dekorativni polkrožni izrezi. Zdaj pa z največjim veseljem hitim k Vladki!!!

18-novo

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

10-novo Na nebu-štampiljke Na nebu-šablone

 Loading InLinkz ...
20 odzivov
 1. Vladka
  Vladka says:

  Svetovno si ustvarila mavrico in tako dobro se mi zdi, da si dodala to pentljo 🙂 Krasna voščilnica s čudovitimi barvami. Pa svetovno se mi zdi, da sva za ta 25 jubilej posegle po enakih šablonah in štampiljkah 🙂 Hvala tudi za navodila izdelave.

 2. Andreja V.
  Andreja V. says:

  Lepa, kot da bi gledal pravo. V teh dneh, ko je bilo vreme tako spremenljivo, smo jih pri nas videli kar nekaj (ta je prav ena od tistih).

 3. Klara
  Klara says:

  Super izziv. Barbarina voščilnica je zelo lepa. Tvoja mavrica pa povsem čarobna. Všeč mi je poštemplano ozadje. Prekrasna je. :))

 4. Helena
  Helena says:

  Za inspiracijo ti je bila čudovita voščilnica.
  Všeč mi je mavrica, ki povezuje prazen prostor kroga. Ki pa v resnici ni prazen, saj si ga “napolnila” z barvo in napisom.
  Hvala za nazorna navodila.

 5. Sapfina
  Sapfina says:

  Kako krasna voščilnica! Super ideja za modro “nebo” s sporočilom, mavrica je fenomenalna, rumena pentljica in oblački spredaj in zadaj pa so pika na i. Ganjena sem, da je tokratna inspiracija moja voščilnica. Hvala ti, draga Tina!

  Pozdravček, B.

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  Najprej hvala za hiter video vodič 🙂 Krasen izziv sta nam tokrat “skuhali”. Tvoja mavrična inspiracija je prekrasna.

 7. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Ma kako je tvoja voščilnica fenomenalen odziv na Barbarino nočno verzijo! Včekam – zelo, zelo všečkam :)!

 8. MOJCA
  MOJCA says:

  Tako sem bila navdušena nad izzivom, da sem šla najprej naredit izdelek (da ga slučajno ne pozabim), potem pa komentirat. Inspiracijo sta imeli krasno ampak izdelek je pa fenomenalen – mavrica in pentljica , ozadje. TOP 1. čao

 9. Jana
  Jana says:

  Tina čudovito mavrično voščilnico si naredila. Pentljica ji res doda piko na i!
  Zelo zanimiv izziv sta izbrali. Pozdravček, Jana

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] prejme…Vilinke!!!  Čestitam in prosim, sporoči mi svoj naslov.V zahvalo za vaših krasnih 37 prijavljenih izdelkov pa vam `poklanjam` tole voščilnico in video z nasveti za izdelavo. Pogled na vseh 37 izdelkov, […]

 2. […] Tudi tale objava roma v nabor Tininega in Vladkinega že jubilejnega  Ko me inspirira #25. […]

 3. […] in pol kroga zadaj, dejansko pa je to skupaj cel krog, si jo drznem prijaviti v Tinin in Vladkin Ko me inspirira #25.  Upam, da bo šlo skozi. […]

Komentiranje ni omogočeno.