Ko me inspirira #26

Ojla punce! Pa sem nazaj (z xxl objavo 🙂 )  in vas pozdravljam pri že 26. Ko me inspirira… izzivu! Tokrat izziv gosti naša draga Vladka, ki je inspiracijo našla pri Janji in njenem setu štirih voščilnic. Komplet je tako lep, da ga je res veselje pogledati…tako malo malo barv in dodatkov za tako lep učinek! Tokrat vas tako vabiva, da ustvarite nekaj belega s kančkom barve.

Moram reči, da mi je izziv prav pisan na kožo…jaz sem ponavadi z belino hitro zadovoljna 🙂 … nastalo pa je tole.

zahvala7

Tole pa je ena izmed čudovitih Janjinih voščilnic iz kompleta…v rdeči izvedbi. 

P4142490

…pa pogled od blizu na okvirček, ki ga nisem izrezala… Šablono sem uporabila s silikonskima podlagama in jo na papir embosirala. 

zahvala8

Še bolj natančen pogled pa razkrije malce kompliciranja z besedo `zahvala`. Besedo sem izrezala iz belega in rdečega papirja. Potem pa sem rdeči del besede (+rdeče koščke na vijugi črke L 🙂 ) zalepila na belo besedo.

zahvala9

 Tako, moj ustvarjalni prispevek je pri koncu 🙂 . Veselim se vaših lepih izdelkov z mojim najljubšim načinom ustvarjanja – veliko bele barve. Zdaj pa še skok k Vladki (kjer tokrat prijavljate vaše prispevke), da si malo napasemo oči. Seveda ne manjka drobna pozornost…Vladka bo eni izžrebanki  podarila  njen set štampiljk.

 

moj_najboljsi_o

Ne morem mimo dveh besed (in še kakšne zraven 🙂 ) o izletu v Rayher.

Izlet je bil krasen! Ustvarjalne dobrote in delavnice… mega!!! A (roko na srce) to dejansko pričakuješ :-). Kar je pustilo največji vtis je bila čudovita družba. Nekatere sem poznala od prej, veliko pa sem jih srečala prvič in se naužila klepetanja in smeha. To zna biti, da ste pri meni že kdaj prebrali 🙂 … svet ustvarjalcev je res poln krasnih ljudi!!! Potem pa še Rayher…. Slovensko ekipo,  sem spoznala v zadnjih mesecih in so zame STANDARD obnašanja v poslu…človeški, prijazni, strokovni, predani, z vrednotami… Prijetno sem bila presenečena, da je bilo v Nemčiji čutiti enako…ustanovitelj, trenutni lastnik, vodilni zaposleni….enako!!! Iskreno prijazni, hvaležni za svoje stranke… Fotografije? Enostavno nisem multifunkcijska…ali se zabavam ali pa fotografiram. Oboje je zame že preveč :-)! Tako imam polno lepih spominov brez fizičnih dokazov :-).

Zdaj pa je res konec…hvala, ker ste se prigrizli skozi tole objavo 🙂 . Če imate trenutek časa pa skočite še k tej objavi…objavljena je galerija meseca junija in majski nagrajenki!  

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Zahvala Rezalne šablone Prijaznost na poti Prozorne štampiljke Prijaznost na poti

12 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Tina, tvoja izvedba mi je noro dobra! Posebej mi je všeč, kako si se poigrala z napisom in ga naredila dvobarvnega.
  Enkratna voščilnica!

 2. MOJCA
  MOJCA says:

  Preprosto z BOOM efektom. Izziv krasen, služben izlet uspel (mimogrede vem, kako tam zgleda po pripovedovanju kolegice Anje in Bojane, zato sem ti bila tako fouš – prijetno naporno v poplavi ustvarjalnega materiala, vzorcev, izdelkov,..) Kar predstavljam si te, kako si uživala in “požirala” vse okoli sebe. čao

 3. oldpunca
  oldpunca says:

  Krasen izziv sta nam pripravili. Tvoja voščilnica je spet nekaj čisto posebno lepega 🙂
  Hvala za reportažo iz Nemćije 🙂

 4. Klara
  Klara says:

  Tina,o Tina… čestitka je veličastna. Res si mojstrica s CAS čestitkami. Me veseli, da si uživala na “Rayher izletu”. :))

 5. Vladka
  Vladka says:

  CAS voscilnice so res tvoja domena in izbrala si meni najljubso kombinacijo belo-rdeco. Krasna je in tako super si se poigrala z napisom, fantasticno izpade. Me zelo veseli, da ste uzivale in se imele lepo v Nemciji.

 6. Janja
  Janja says:

  Danes sta me res zelo presenetili, hvala.
  Tvoja voščilnica je zelo lepa, še posebej napis, ki si ga čudovito sestavila. Lp

Komentiranje ni omogočeno.