Ko me inspirira #54

Drage moje (in morda tudi že kakšen moj 😉 ),

dobrodošle v novem letu -iz srca vam želim, da bi to bilo lepo, mirno in zdravo leto. Lepo je, da ga na blogu začenjam z izzivom – naj nas simbolično pripravi na izzive, ki nas čakajo v tem letu . Če so nam namenjeni le ustvarjalni izzivi, pa toliko bolje 🙂 !

In ker je tudi tema tako lepa, mislim, da imamo res dobro popotnico – ustvarjamo namreč na temo HVALEŽNOST.

Jaz sem izdelala tresočko in hvala `zakričala` 🙂  kar z velikimi pisanimi črkami.

Bel papir sem rahlo pobarvala z zlato barvo in se nato ob robovih odločila naštempljati še zlate rožice. Dobila sem hecen učinek – zelene rože z zlato obrobo…pravzaprav kar malce čaroben, saj sem delala na belem papirju z zlato barvo in je zelena vskočila kar sama 🙂 .

Čez papir sem položila prozorno folijo (od pisarniške mapice) in jo zašila na papir – pustila sem majhno odprtino, da sem tresočko lahko napolnila z zlatim cvetjem in luskicami in nato zašila do konca.

Črke sem zalepila s pomočjo širšega obojestranskega lepilnega traku, ki sem ga na koncu prevlekla z jedilnim škrobom in se tako znebila lepila, dobila pa lepo črto mlečne barve.

Upam, da se nama pridružite in natrenirate mišice za izzive v 2017. Jaz zdaj hitim k Vladki, kjer lahko tokrat tudi pripnete vaše izdelke. Seveda se tradicija darilnega bona v vrednosti 10 € za eno izžrebanko izmed sodelujočih nadaljuje 😉 ….

Prisrčen pozdrav, jutri pa se ponovno beremo – prihaja prva galerija v novem letu…

Tina

Uporabljeni izdelki:
Okrasimo s cvetjem-R Velike-pisane-črke

11 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Ojla Tina, kako lepo, da ponovno pridemo v stare tirnice, da nam daš izzive in me bomo pridno ustvarjale. Tvoja zahvalnica je lepa, bleščeča z zanimivim dodatkom. Upam, da bomo izpolnile tvoja pričakovanja in da bo galerija ponovno natrpana:). Lep pozdrav in hvala, ker si nazaj:))), Andreja

 2. Damjana
  Damjana says:

  Tina, naj tudi tebi v tem letu zaželim vsega, kar si želiš tudi sama in naj se čim več izpolni. Čudovita zahvalnica in super tema izziva. Z veseljem se vama pridružim.

 3. oldpunca
  oldpunca says:

  Draga Tina, naj bo novo leto zate točno takšno, kot si ga želiš! 🙂
  Zahvalnica je čarobna. Navdušena sem nad naštempanim ozadjem in rožicami, ki so se same odločile, da bodo zelene. 😀 Krasen izziv sta pripravili. Res je veliko vsega, za kar smo lahko hvaležni. 🙂

 4. Helena
  Helena says:

  Tina, hvala za lepe želje. Naj bo tako tudi pri tebi!
  Super izziv za novo leto. Res zanimiv učinek z rožicami, kar daje voščilnici poseben izgled.
  Krasna je.

 5. Sapfina
  Sapfina says:

  Kako je lepa in tale kancek carobnosti jo dela se bolj posebno in mikavno. Tema, ki sta jo izbrali, pa je tako pomenljiva, kajti beseda hvala je dandanes resnicno premalokrat izrecena … Juhu za vajine nove izzive! 🙂 Cetudi se jih manj pridno udelezujem, jih naravnost obozujem! 😉

 6. MOJCA
  MOJCA says:

  Vse dobro draga Tina tudi tebi v tem letu in naj te ustvarjalnost nikoli ne zapusti. Glede na to, da ti iskrice v glavi neprestano prasketajo in delajo, se resno bojim, da se boš nekega dne vžgala od vseh novih in norih idej. Ena od teh je tudi tole ozadje. Če ne bi napisala kako si ga naredila, bi prisegla, da je to že natiskan papir. Res je enkratno. Hvala za nov izziv.

 7. treebug
  treebug says:

  ja pa vau, kakšne super neverjetne ideje spet imaš – tole ozadje je naravnost fantastično, pa zelo elegantna tresočka in še tale predelan lepilni trak, mojstrsko prav vse.

Komentiranje ni omogočeno.