Ko me inspirira #58

Drage ustvarjalke,

prisrčno dobrodošle pri 58. Ko me inspirira… izzivu! Tokrat bo ustvarjanje silno zabavno 😉 , saj je za navdih tokrat poskrbela Majda, s tole super simpatično voščilnico.

 

…in ja, prav ste uganile… tokrat ustvarjamo:

DRSALNICE!!!

Tole je moja čisto prva drsalnica in ko sem se lotila izdelave, sem se takoj spomnila na `ustvarjalno debato` na to temo, ki smo jo imele v Rayherju in to prav z Majdo, pa Andrejo (Cvetoči travnik) in Majo (Hiška iz papirja)…in mi je ostalo v spominu, da jo lahko preprosto narediš s pomočjo dveh različno velikih krogov… Pa sem si kar sposodila idejo in naredila venček z jagodami, kjer se del aranžmaja pridno drsa naokrog 🙂 .

Takole sem se jaz lotila dela.

 1. V kvadratno izrezani papir sem izrezala dva kroga različnih velikosti.
 2. Nato sem na hrbtno stran izrezov zalepila mos gumo in pri tem pazila, da sem ob odprtini za drsalnico pustila dovolj prostora za prosto gibanje.
 3. Najprej sem na osnovo za voščilnico zalepila kvadratni del, nato sem v rob zataknila `mehanizem` (=dva kovanca združena na sredini s 3D lepilno blazinico) in na koncu pridružila še okrogli del. Tako sem se izognila morebitnim poškodbam ob tlačenju kovancev v odprtino 🙂 .                                   

Tole pa je še pogled od blizu, ko se jagodi pridno parkirata k preostali družini 🙂 .


Zdaj vas lepo vabim k Vladki, kamor se namenjam tudi sama 🙂 in kjer lahko do 17. 5. do polnoči prijavljate vaše izdelke. Upam, da vam bo Majda in njena super drsalnica v navdih in se nama pridružite v velikem številu…  Ena izmed sodelujočih bo, s pomočjo žreba, prejela darilni bon v vrednosti 10 € za nakup izdelkov Najlepši par.

Prav prisrčen pozdrav,

Tina

Uporabljeni izdelki:

Kvadrati s šivi Zate-R izdelek-šivani-krogi

12 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Ojla Tina, kako lepo te je vsaj tako “videti in slišati” – te že močno pogrešam:). Mislim, da sem sedaj nadrsala ali pa sem končno vržena v vodo in bom splavala:). Sem se kar pridno izogibala temu “mehanizmu”, ampak sedaj bo pa že nekaj nastalo – upam, da ideja pride:). Tvoje jagodke zelo simpatično drsajo, od same brzine so čisto rdeče:). Sedaj mi gre pa že na otročje, zato samo še en lep pozdravček od mene za tebe – Andreja

 2. Valerija
  Valerija says:

  Tudi tvoja voščilnica je fantastična. A izziv se mi pa zdi hud. Kaj takega še nisem delala in tudi tokrat ne vem če bosta volja in čas, da se lotim tako zakomplicirane zadeve.

 3. Jasminincvet
  Jasminincvet says:

  Krasen izziv…obožujem drsalnice. Nekaj časa sem jih kar naprej delala, potem pa pozabila. Hvala za spodbudo v obliki tega izziva.
  Tina tvoja drsalnica je ljubka in čisto majsko obarvana z jagodami.

 4. Majda Pur
  Majda Pur says:

  O kako srčkana jagodna drsalnica :-))) Komaj sem malce osvojila drsanje levo, desno, že mi ponujaš nov izziv, hudo mamljivi so tile krogi! Moja dva kužkota sta bila zelo omejena v gibanju, tele tvoje jagodke pa se lahko vrtijo in vrtijo v neskončnost… Me spominja na pesmico Anje Štefan – svet je kakor ringa raja… En velik objem od mene do tebe in …hvala 🙂 Majda

 5. moi
  moi says:

  Tale izziv mi je pisan na kožo. En čas sem imela manijo izdelovanja drsnih voščilnic. Tako se vama z veseljem pridružim. Lepo si jo naredila, pa krasna ideja z jagodami 😉

 6. Andreja L.
  Andreja L. says:

  ooo kako krasen izziv sta izbrali :-)) Tole bo pa veliko zabavnega ustvarjanja.
  Tvoja voščilnica je čudovita in ideja z jagodami je čudovita.

 7. Vladka
  Vladka says:

  Tina odlična ideja in izvedba. Ta varianta s krogi je tudi na moji listi, da jo kdaj naredim in pri tebi se super pretakajo jagode sem in tja.

 8. Helena
  Helena says:

  Krasen izziv, a zahteva kar nekaj dela in natančnosti. Tebi je seveda šlo super 🙂 Ideja z dvema krogoma za drsalnico mi je všeč in jagodke se tako lepo zapeljejo k ostali družbi.
  Čudovita voščilnica.

 9. Maja
  Maja says:

  Kar težko nalogo sta nam pripravili, saj takšne voščilnice še nisem delala. Tvoja je super, kar kliče po poletju.

 10. Metuljčica
  Metuljčica says:

  Ja super za tale izziv, sploh še nisem naredila nobene drsalnice, izreze pa sem seveda kupila, saj sem jih občudovala pri ustvarjalkah, predvsem Martina me je navdušila s tisto kostjo, ki se vrti po krogu…….Tudi tvoje jagodke so super in voščilnica tako sladka. Pa še lepo Majdino voščilnico ste nam dale v inspiracijo. Super sta!

 11. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  no j a, pri tem izzivu pa se pridružujem Andreji – bom verjetno kar nadrsala, ne samo zadrsala :(. Tvoja potepinska jagoda je čudovita in se lepo poda na ozadje :).

Komentiranje ni omogočeno.