Ko me inspirira #33

Drage ustvarjalke,

tudi jaz se pridružujem množici lepih želja, ki tako lepo krožijo te dni. Naj se vam vse prejete misli lepo in redno uresničujejo 🙂 . Vesela sem, da prvo objavo tega meseca začenjam z izzivom Ko me inspirira…! Voščilnica narejena za tokratni izziv je tudi moja prva letošnja, nastala pa je na podlagi krasne Petrine inspiracije, ki nam tokrat služi za navdih. Tema izziva pa so tokrat ČIPKE…takšne in drugačne 🙂 .

Živahne barve in čipkast prtiček so me z veseljem izstrelili do ustvarjalne mize, kjer je bilo lepo zopet ustvarjati z drugačnimi odtenki 🙂 . želje

Papirnate čipke sem dobro premazala z lepilom in jih zalepila na vzorčni papir. Ker so zelo tanke, se zalepljene na takšen način, nekako zlijejo s podlago. Poleg tega se pri senčenju distres barva (na mestih, kjer lepilo prepoji čipko) ni prijela in je senčenje tako super distresano 😉 .

Izbrala sem napis najlepše želje, ki je prav primeren za tale čas 🙂 – pri tem sem besedo želje obesila na zeleni trak. Črko l sem malce zarezala (kot je videti na sliki) in jo zataknila za trak. Drugje je nisem lepila in jo tako pustila, da bolj lebdi…za še večji učinek sem jo naknadno prevlekla z Glossy Accentsom.

kolaž

Sedaj pa vas prepustim še krasni Petrini inspiraciji…

petra2

….in pa Vladkini mojstrovini… ter vas seveda prijazno povabim, da se nama pridružite pri tokratnem izzivu . Za nagrado pa z veseljem podarjam komplet šablon Zahvala.

Zahvala

Ponovno vas vabim na obisk v ponedeljek, ko bom odprla vrata novi galeriji in razglasila izžrebanke.

Nadvse prijazen pozdrav,

Tina

 Loading InLinkz ...

15 odzivov
 1. Andreja L.
  Andreja L. says:

  Vau Tina, kakšna eksplozija pomladnih barv … zelo mi je všeč! In še posebej se mi dopade, kako si obesila napis želje :-))
  Tudi tebi želim vse dobro v 2015, predvsem pa veliko novih in lepih ustvarjalnih podvigov ti želim!

 2. Danica
  Danica says:

  Začetek leta s polno cvetja, lepo.
  Tina, v letu 2015 ti želim vse dobro in lepo, ter obilo ustvarjalnih trenutkov.
  Lp Danica

 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tina tvoja čipkasto-cvetoča voščilnica je res fantastična inspiracija za začetek novega leta – všečkma na polno, sploh idejo z obešanjem napisa :).

  Srečno, uspešno in malo grešno 2015!
  Ne-Ja

 4. oldpunca
  oldpunca says:

  V novo leto si startala s krasno voščilnico, ki že diši po pomladi. 😀 Navdušena sem nad tem, kako si obesila besedico “želje”. Z Vladko sta našli super inspiracijo v Petrini čudoviti poročni škatli.:-)

 5. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Ojla Tina, ta izstrelitev je bila pa uspešna, pomladno obarvana, vsa optimistična:)), čipke pa vsekakor naredijo vso stvar malo bolj glamurozno. Dober izziv, upam, da mi kaj pametnega rata:))
  Lep pozdrav, Andreja V.

 6. Zvonka
  Zvonka says:

  Tvoja voščilnica pa že kliče pomlad. Super mi je ideja z obešeno besedo. Čipke so vsestranski izziv.

 7. Helena
  Helena says:

  Všeč mi je vajin čipkasti štart v novo leto.
  Voščilnica je prav razigrana in rahlo romantična.
  Tiste lebdeče želje pa zelo zanimive.

 8. Vladka
  Vladka says:

  Kot bi se travnik razcvetel, prekrasno, sveže in tako pomladno. Zelo mi je všeč. In tale obešen napis je res pika na i. Tina, tudi tebi vse dobro v letu 2015!

 9. MOJCA
  MOJCA says:

  Kako sem vesela, ko vidim barvo, ki diši po pomladi in ne po novoletnih praznikih. Še en novoletni izziv ne bi preživela. Dost je bilo. Tale je pa svež kot poletni veter na travniku. Krasno. Barve so fantastične in obešanka napis…ni za okol govort. čao

 10. Petra
  Petra says:

  Tina…zelo sem počaščena, da si izbrala moj izdelek za inspiracijo. Hvala ti. <3
  Tvoja voščilnica je prečudovita. In kot so že rekle ostale, kar kliče po pomladi. Tudi obešen napis…zakon. Super vesela sem, ker so se prazniki končali in lahko mirne vesti ustvarjam nepraznične voščilnice 😉

 11. ivica
  ivica says:

  Krasna voščilnica inlep izziv.Tudi jaz sem vesela, da je konec praznikov in zapljujemo v normalo.
  Tina lepo in ustvarjalno leto ti želim.

Komentiranje ni omogočeno.