Ko me inspirira #40

September je prav gotovo mesec, ko je malokomu dolgčas. Tokratni Ko me inspirira… izziv (uh, že štirideseti!!!!) bo tako bolj kot za preganjanje dolgčasa, prišel prav za sproščanje ob hitrejšem tempu 🙂 !

V navdih nam je tokrat Keti s tole čudovito voščilnico z drevesom, izziv pa se glasi….DREVO!

keti

Tudi jaz sem svojo krošnjo skombinirala s pomočjo listov in rož. Le da sem negativ izrezanih listov uporabila za barvanje z Distress blazinico, cvetje pa sem nato nalepila čez.

drevo-8

Modro nebo je tokrat sestavilo kar voščilo, ki sem ga nato poudarila še na pavs papirju.

drevo-9

Ker nisem želela, da bi napis poštempljal tudi deblo in krošnjo, sem si iz pavs papirja izrezala masko, z njo prekrila drevo, potem pa odtisnila modro voščilo.

drevo-10

Zdaj pa vas prijazno povabim k sodelovanju in preden grem oči napasti k Vladki, vam še prišepnem, da je tokratna nagrada komplet štampiljk Tvoj dan.

Vaše izdelke lahko prijavljate do 17. 9. do polnoči.

Tvoj dan

Prisrčen pozdrav,

Tina

 Loading InLinkz ...

Uporabljene štampiljke in šablone:

Rayher-DREVO Sreca-caka-nate-1 Romantični okvirji

8 odzivov
 1. oldpunca
  oldpunca says:

  Super inspiracijo si našla v Ketinih voščilnicah. Krasen izziv. Že štirideseti? Kam ta čas hiti…. 😀 Še malo zasanjana od Vladkine lepotičke lahko nadaljujem s sanjarjenjem ob tvojem ljubkem drevesu. 😀 Čudovito je . Sem mislila, da si ozadje naštemplala prej, ampak mi je tale varianta s prekrivanjem motiva svetovna!

 2. Helena
  Helena says:

  Uh, že 40. izziv! Čestitam za okroglo številko.
  Všeč mi je modro potiskano ozadje, ki res deluje kot nebo. Fajn si se znašla.
  Zelo lepa voščilnica, gumbek pa je pikica na i.

 3. MOJCA
  MOJCA says:

  Jaz grem rikverc…najprej naredim izdelek, potem pa hvalim, kako ste si izbrale krasno inspiracijo. Tale tvoja slika je 2x za v okvir. pa ozadje je super. 40…čas teče in nič ne reče….jaz že dva meseca govorim, kako bo kmalu novo leto!!!! čao

 4. Narobe hiša
  Narobe hiša says:

  Tina prav lušten izziv je tole in prikupne Ketine voščilnice za inspiracijo. Tudi jaz sem bila ob prvem pogledu prepičana, da si ozadje poštemplajla prej – vidiš to mi je neizmerno všeč pri tvojih izdelavah, vedno presenetiš in potem doživljam aha efekte.

 5. Zvonka
  Zvonka says:

  Ketijina inspiracija je super, prav tako pa tudi tvoja voščilnica. Čudovito je izdelana. Lp

 6. tina z.
  tina z. says:

  ketijina inspiracijja je krasna, ta voščilnica pa tudi, tole z masko je dobra pogruntavščina in drugačen efekt – obožujem drevesa in njihovo (mentalno) objemanje!

 7. *Keti*
  *Keti* says:

  Joj, hvala Tina za tole “čast”, da lahko služim za inspiracijo. Mislim, da je tale tvoj drevešček ena mojih najljubših šablon.

  Sem sveža z dopusta tako, da moram hitro preveriti, kaj vse sem še zamudila v teh 3 tednih, ko sem bila bolj “off-line”. Nove izdelke sem že opazila 😉 In so suuuuper.

Komentiranje ni omogočeno.