Ko me inspirira #44

Drage punce…upam, da so za vami lepi prazniki, predvsem pa vam želim, da je pred vami zelo lepo novo leto. Naj bo predvsem polno zdravja … vse ostalo bomo pa že zrihtali, kajne 🙂 ?

Lepo je novo blogersko leto začeti z novim Ko me inspirira… izzivom 🙂 in upam, da bo navdahnil tudi vas. Tudi zato, ker nam je tokrat za navdih Vanči – punca, ki svoj ustvarjalni talent spretno uporablja tudi zato, da iz težke osebne situacije `ustvarja` zmago.  Naj pa vas njen krasen set voščilnic nikar ne zavede… ne prosiva vaju, da praznično ustvarjanje podaljšate v novo leto 🙂 , temveč da na podlagi praznične voščilnice ustvarite nekaj neprazničnega 🙂 .

VANČI-izziv

Za lažji začetek pa sem iz Vančinih voščilnic `izpeljala` še skico za pomoč.

skica

Takole izgleda moja super barvita nepraznična tresočka 🙂 . In ker si moj ustvarjalni navdih še ni opomogel od vsega lenarjenja in prazničnih dobrot, sem si pomagala še s tehniko, ki sem jo prikazala v tem videu.

odprti-tag-9

Na spodnji fotografiji lahko vidite, da sem namesto pavs papirja, ki sem ga uporabila pri originalni voščilnici, tokrat uporabila plastično folijo. Voščilnica tako dobi nekoliko bolj moderen izgled, polnilo tresočke pa je veliko bolj opazno.

odprti-tag-8

Tukaj je še nekaj korakov, ki sem jih uporabila (poleg tistih prikazanih v videu). Rosnih 18 let 🙂 sem najprej zalepila na podlago…

postopek-1

…nato pa sem jih prekrila s pavs papirjem – tako sem nekoliko omilila vzorec na papirju, polnilo tresočke pa se ne bo zatikalo za številke.

postopek-pavs

Od tu dalje pa sem naredila popolnoma enako kot je prikazano v videu.

Zmečkani trakovi so mi zelo všeč in tukaj lahko vidite, kako sem si jaz naredila svojega in ga uporabila za izdelavo pentlje. Nekaj metrov običajnega  zelenega traku sem čisto malo pošpricala z vodo, ga nato zvila v kepo in povezala z elastiko – tale kepa me zdaj čaka v predalu s trakovi 🙂 .

trak

Zdaj pa z hitro skočim k Vladki, vas pa prijazno vabim k sodelovanju in se veselim vaših izdelkov. Prijavite jih lahko tukaj do 17. 1. do polnoči, za nagrado pa bom eni izžrebanki podarila komplet šablon Vse najboljše.

Vse najboljše

Prisrčen pozdrav in zelo lep začetek prvega delovnega tedna v letu.

Tina

Za izdelavo voščilnice sem uporabila naslednje izdelke:

Odprti tag Pravokotniki s šivi A6 Rayher-mala-abeceda Rayher-velika-abeceda Rayher-velike-številke

 Loading InLinkz ...
14 odzivov
 1. hali
  hali says:

  vse lepo in hura za nov izziv, upam, da se vama pridružim… tvoja tresočka je res krasna!

 2. Vladka
  Vladka says:

  Krasna, pisana, vesela tresočka. Tako pozitivno barvita. Točno takšen preskok potrebujemo po vseh novoletnih 🙂 Tudi tebi vse dobro in navdihujoče v 2016.

 3. Andreja
  Andreja says:

  Tina in Vladka, hvala za vse pretekle ideje, navdihe, tehnike in čudovite šablone in štampiljke, ki jih z veseljem uporabljam. Najlepše pa je, da se tudi zaradi izziva Ko me inspirira “družimo” in si podelimo lepe misli. Če bi zapisala vse oooohhh in aahhh in iii, ki se mi zgodijo ob pregledovanju objavljenih mojstrovin, bi bila moja tipkovnica Že čisto fuč. Vsem skupaj želim SREČNO na vseh področjih.

 4. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  O super, to je pa že povsem pomladno:), prav super, da bomo naredile nekoliko preskoka. Upam, da se uspem zbrcat do 17. in kaj pripraviti za izziv. Vesela sem, da smo ponovno skupaj:), lep pozdrav, Andreja V.

 5. oldpunca
  oldpunca says:

  Draga Tina, vse lepo v novem letu! Hvala za vse čudovite pripomočke, s katerimi je ustvarjanje še večji užitek. 🙂 In hvala za tvoje krasne izdelke. Prav zanimivo je priti iz Vladkine elegantne beline do tvoje razigrane voščilnice. 😀 Super se dopolnjujeta in nas razveseljujeta! Krasno inspiracijo sta izbrali za prvi letošnji izziv. Vanči je fejst punca! 😀

 6. Keltika
  Keltika says:

  O, kako osvežujoč preskok :)) Pomladna in živahna, kot rosna leta prejemnice. Tina, vse vse lepo v novem letu ti želim in še veliiko energije, ki jo deliš med nas 🙂 Hvala.

 7. Helena
  Helena says:

  Ooo, to je pa bil kar velik preskok 🙂 Ja, ni kaj, že šibamo proti pomladi in tvoja vesela ter pisana voščilnica napoveduje, kakšen je ta letni čas.
  Všeč mi je barvitost, razigranost …
  Naj bo takšno tudi to leto.

 8. MOJCA
  MOJCA says:

  Me veseli, da to ni to, kar sem si najprej mislila, ko sem videla “spet” novoletne voščilnice….saj smo vendar že 4.1., menda je že skrajni čas, da pozabimo na te praznike in veselo zajadramo v pomladne dni, pa čeprav samo na papirju….jaz si ŽEEEEELIMMMMM narcise in tulipane.
  Tvoja skica je pravo Vladkino nasprotje…pomladna, razigrana kot mali otroci…skratka, vesela, tako kot jaz, ker so se ti prazniki končali….ŽENSKE GREMO DELAAAAT. čao

 9. tina z.
  tina z. says:

  krasna, živahna tresočka, si moram še enkrat tutorial pogledat, sem že malo pozabila … in ta trakec, vau … super za skico!

 10. Sapfina
  Sapfina says:

  Ojoj … SKICA!!! Skic se pa res bojim, pa sploh ne vem zakaj … 🙂 Me prav zanima, če bom kos temu izzivu … Tvoja voščilnica je pa tako pomladna in vesela, da kar pozabim, da je zunaj še zmeraj vse belo 🙂

Komentiranje ni omogočeno.