Ko me inspirira #46

Pa sva z Vladko ponovno z vami…čas je za 46. Ko me inspirira… izziv! A preden se mu posvetim, se vam iz srca zahvalim za toliko lepih želja včeraj…lepo je imeti rojstni dan in pomemben del k včerajšnjemu veselju so prinesla tudi vsa vaša voščila – tukaj na blogu in tista, ki so sedaj za vedno pri meni. Zlate ste, punce!

In ker včasih ena beseda res ni dovolj, se tokratni izziv glasi Z VOŠČILOM IZDELANO OZADJE – navdih sva z Vladko našli pri Andreji-Cvetoči travnik in njeni sveži in veseli voščilnici. Prav gotovo bo navdih tudi vam!

IMG_3863

Takšna pa je moja voščilnica…pri Andreji mi je bil zelo všeč krog z imenom in sem to idejo uporabila za osrednji motiv (če mu lahko tako rečemo 🙂 ) – le da sem namesto kroga uporabila obliko taga in namesto imena `univerzalni` Zate 🙂 .

zate-5

Osnovo za voščilnico sem poštempljala z veliko besedo zate – le na mestu, ki sem ga določila za glavni `zate`, sem pustila prosto. Prazne prostore sem nekoliko napolnila z drobnimi rumenimi srci iz kompleta štampiljk Na nebu.

Ker se mi je ozadje zdelo nekoliko preveč močno, sem se odločila uporabiti pavs papir – nanj sem zalepila Odprti tag, ki sem mu odstranila zastavico…vse skupaj + pobarvani zate pa je nato pristalo na osnovi. Spodaj lahko vidite vse `sestavne dele` 🙂 .

zate-7

…in tukaj je še ena bližnja fotografija…

zate-6

Prav lepo vas vabim, da naštempljate svoja ozadja in se nama množično pridružite! Časa imate do 17. 3. 2016 do polnoči, jaz pa bom eni izžrebanki z veseljem podarila bon v vrednosti 10€ za nakup izdelkov Najlepši par.

darilni-bon

Prisrčen pozdrav in še enkrat najlepša hvala za včeraj,

Tina

 Loading InLinkz ...

14 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Draga Tina, najprej hvala za čast, ki sta mi jo izkazali s tem, da sta moj izdelek postavili za izziv.
  Tvoj ZATE pa je tudi tako lepa beseda in čudovito zapolni prostor, v kombinaciji s tagcem in srčki pa nastane popolnost:) Pa vedno pozabim omenit: zelo mi je všeč uporaba pavs papirja, vedno naredi zadevo malo “zakrito” in s tem še bolj zanimivo:) Lep pozdrav, Andreja V.

 2. Vladka
  Vladka says:

  Odlično si uporabila besedo zate in ji namenila mesto na ozadju kot tudi v ospredju. In dopade se mi, da si vse skupaj malo umirila s paus papirjem. Lepa je in tudi jaz nestrpno pričakujem, kaj bodo dekleta pokazala 🙂

 3. Damjana
  Damjana says:

  Super ideja in odlična izvedba s strani obeh; Tine in Andreje. Sedaj pa veselo na delo 🙂

 4. tina z.
  tina z. says:

  meni postajajo ti vajini izzivi vedno bolj všeč – tako sveže ideje imata, česa se lotiti – jaz tega ozadja nisem delala še nikoli recimo, ker ne znam štempljati. in zdaj se ga bom lotila z veseljem. ti si pa tako lepo razporedila besede, zopet ena popolna. pa pavs je prava pika na i.

 5. moi
  moi says:

  O, sem pred kratkim uporabila to tehniko in jo z veseljem ponovim.
  Čudovito voščilo si naredila in všeč mi je kako si pustila prostor za izrezan zate (roko na srce, ne vem če bi sama mislila tako naprej 😉

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  Tole tehniko večkrat uporabim, ker je preprosta in ne potrebuje veliko dodatkov. V Andrejini voščilnici si našla zares lepo inspiracijo. Tvoja izvedba mi je zelo všeč. Super zgleda tale velik napis. 😀 Tako, sedaj pa mozgat, da se vama lahko pridružim 😀

 7. Helena
  Helena says:

  Oh, to bo zame res pravi izziv, saj kaj podobnega še nisem počela.
  Sam zgled pa mi je zelo všeč. Krasno voščilnico si izbrala za izziv.
  Tvoja je čudovita in dobra ideja se mi zdi, da lahko pri tagu izrežemo zastavico, če nam je odveč.
  Lepo si se poigrala s štampiljkami in šablonami.

 8. Metuljčica
  Metuljčica says:

  Tvoje ideje so neverjetne, komaj čakam na to šablono in štampiljko. Toliko tehnik si prikazala v svoji izdelavi, da je prav neverjetno. Mojstrica, ni kaj. Naj ti ob tej priliki zaželim še vse najboljše za rojstni dan.

 9. MOJCA
  MOJCA says:

  Lahko tebi Tina, ko imaš take veze pri svoji “šefici”, da ti je posodila tako krasno štampiljko…je pa res zanimiv izziv in upam, da kakšen izdelek tudi sama napopam. čao

 10. Sapfina
  Sapfina says:

  Oh, super izziv in tvoja voščilnica – fenomenalna! Tisti mini rumeni srčki so pa pika na i! Mojstrica besede, oblike in barve si! 😉

 11. Kristina Pavlovic
  Kristina Pavlovic says:

  Napokon sam pronasla predivan blog i izazove sa nasih podrucja.Hvala puno za predivnu cestitku i tutorijal.Takodjer hvala za predivne izazove kojima cu rado da se pridruzima svaki put.Odusevljena sam produktima iz vase trgovine.Ljubim vas i grlim iz Svedske!

Komentiranje ni omogočeno.