Ko me inspirira #69

Drage moje,

že devetinšestedesetič prisrčno dobrodošle na najinem izzivu…na katerem bomo ustvarjale po zaslugi Zvonke in njenih ljubkih knjižnih kazal 😉 . Čisto me je navdušilo njeno poštempljano ozadje in nato še enak motiv za glavni motiv…

…in tako se tokratni izziv glasi:

Ustvarimo svoj vzorčni papir s štampiljkami

Tudi jaz sem, po njenem navdihu, za glavni motiv uporabila enako štampiljko, kot za ustvarjanje ozadja in nastala je spodnja voščilnica.

Najprej sem izdelala testno verzijo, kjer sem si izrezala kos papirja v približno enaki velikosti, kot je končni pravoktnik. Na njem sem najprej poiskala mesto za glavni motiv, nato pa sem okrog odtisnila še cvetove in liste, ki tvorijo ozadje…tako sem na hitro preverila, če je ideja užitna 😉 .

Že na začetku sem si s svinčnikom označila tretjino, saj sem imela namen končni pravokotnik razrezati in sem želela, da se glavni cvet razteza čez oba dela.

Nato sem se končno lotila pravega dela…na izrezani pravokotnik sem postavila glavni cvet in liste in nato poštempljala naokrog.

Ko sem končala, sem pravokotnik prerezala in akvarelno pobarvala magnolijo.

Sledila je ‘operacija’ osnove za voščilnico 🙂 . Stran sem ji odrezala enako širok trak, kot je trak z magnolijami (ki je nato pristal zalepljen v notranjosti voščilnice), večji poštempljan kos pa sem zalepila na tisti del osnove, ki je še ostal.

Spodaj lahko vidite odprto voščilnico, kjer je že odtisnjeno voščilo.

Tukaj pa je še zunanji del…kjer se leva stran odpira, desna pa je dejansko notranjost voščilnice.

Z Vladko, ki vas že čaka na njenem blogu, upava, da vam bodo Zvonkina kazala v navdih in se nama boste pridružile v velikem številu.

Čas  za sodelovanje imate do 17. 2. do polnoči, ena izmed sodelujočih pa bo s pomočjo žreba prejela darilni bon za 10€ za nakup izdelkov Najlepši par 🙂 .

Tina
Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

 Loading InLinkz ...
6 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Oooo super, to pa je bil natančen operativni poseg:). Da je ozadje odlično (barvno in motiv) ni dvoma, da je pa še tako domiselno sestavljena voščilnica je pa več kot odlično. Čestitke tebi in čestitke Zvonki, ki ti je bila inspiracija za današnji ko me inspirira. Lep pozdravček k tebi, velik objem Andreja

  Odgovori
 2. Keti
  Keti says:

  Ooo, kako luštna ideja. Ti cvetovi so res krasni in super si operirala osnovo, da si dodala še malo drugačnosti celotni voščilnici. Super izziv Ko me inspirira.

  Odgovori
 3. Zvonka
  Zvonka says:

  Tina, zelo počaščena sem, da si izbrala moji kazali za inspiracijo. Seveda ti ne bi bila ti, če nam ne bi pokazala kaj novega, tole odpiranje in ujemanje sprednje in notranje strani je fantastično, kakor tudi celotna voščilnica. Hvala in lep pozdrav.

  Odgovori
 4. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Oppa tole pa je ideja in na prvi uč se sploh ne vidi da se odpira navzgor, sem mislila, da iimaš dva “poklopca” in potem presenetiš na polno – čudovita voščilnica in svetovna ideja 🙂

  Odgovori
 5. oldpunca
  oldpunca says:

  Itak, da sem navdušena nad poštempanim ozadjem, ampak še veliko bolj si me navdušila z obliko voščilnice. 😀 Čudovito inspiracijo si našla za tokratni izziv. Me že srbijo prsti. 🙂

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja