Ko me inspirira #71

Prav lepo dobrodošli pri 71. izzivu Ko me inspirira, kjer nas s krasno voščilnico navdihuje Marjeta!!! Njen venček z modrimi cvetkami me je tako navdušil, da sva z Vladko tokratni izziv poimenovale MODRI CVET …in tako bodo pri tokratnem izzivu v naših ustvarjalnicah veselo cvetele modre rože 🙂 .

Pri meni se je v modro barvo preoblekla magnolija, Marjetin venček pa sem malo razpotegnila v oval….

…ki se zna navihano premikati levo in desno 🙂 in tako razkrije še en cvet in pa voščilo.

In tako kot sem obljubila, je tukaj video, ki je posvečen le barvanju motiva…če vas zanima, kako je potekalo barvanje magnolije, prav lepo vabljeni k ogledu. Tukaj pa je tudi povezava na video, kjer sem prikazala osnove akvarelnega barvanja z različnimi mediji.

Takole pa sem sestavila voščilnico:

 1. V oval (izrezan z največjo šablono) sem izrezala odprtino, da sem dobila okvir z okrašenim notranjim robom.

 

2. Na hrbtno stran okvirja sem zalepila oval iz pavs papirja (prav tako izrezan z največjo šablono).

 

3. Na spodnji fotografiji lahko vidite vse sestavne dele: pravokotnik iz natur papirja, manjši pravokotnik iz belega papirja (z enako ovalno odprtino kot jo ima okvir s pavs papirjem) in pa seveda sam okvir s pavsom.

 

4. Beli pravokotnik in okvir sem poravnala in združila z razcepkom, nato pa sem pod modrega zalepila še rjavi cvet, ki se razkrije le, ko oval premaknemo.

Mislim, da sem povedala vse 😉 … z Vladko, ki vas že čaka na njenem blogu, vas prijazno vabiva k sodelovanju in upava, da bo pri vas zacvetelo veliko modrih cvetov 😉 . Marjeti pa hvala za krasen navdih…

Čas  za sodelovanje imate do 17. 4. do polnoči, ena izmed sodelujočih pa bo s pomočjo žreba prejela darilni bon za 10€ za nakup izdelkov Najlepši par 🙂 .

Tina
Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

 

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

7 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Tina, čudovito inspiracijo si imela!
  Ustvarjalna muza me je malo zapustila, ampak jo že vidim, kako prihaja naproti ob izzivu, ki sta ga pripravili z Vladko.
  Navdihujoča pogruntavščina z zamaknjenim delom. Moder cvet pa je tako nežno pobarvan, da ga kar ne morem nehat občudovat.

  Odgovori
 2. Marjeta
  Marjeta says:

  Ne morem povedat kako sem počaščena, da sem vama bila v navdih. Priznam tudi meni je tale voščilnica zelo pri srcu – celo tako močno, da je ostala kar pri meni doma.

  Odgovori
 3. oldpunca
  oldpunca says:

  O, tokrat bo pa modro! 🙂 Prekrasno inspiracijo sta našli. Sem tudi sama že občudovala Marjetin modri venček. Hvala za vpogled v tvoje barvanje, Magnolija je prelepa, voščilnica pa je fantastično sestavljena. <3

  Odgovori
 4. Zvonka
  Zvonka says:

  Marjetina voščilnica je res lepa inspiracija in Tina, tvoja voščilnica je fantastična. Spet novo odkritje in hvala, ker deliš. Pozdrav.

  Odgovori
 5. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Odlična inspiracija, čestitke Marjeti. Nežna modrina tvoje magnolije in fantastično sestavljena voščilnica je pa tudi inspiracija za nas Hvala, ker ideje deliš z nami. Lep pozdravček, Andreja

  Odgovori
 6. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Fenomenalno si interpretirala Marjetino modrino in naredila WAW inspiracijsko voščilnico z modro magnolijo. Že barvanje “pade v uč”, ko pa si se poigrale še z razcepkom si odkrila novo dimenzijo ustvarjanja :).

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja