Pošljite mi sporočilo. Z veseljem vam bom odgovorila.

Osnovne informacije

Štampiljke in šablone lahko naročite v spletni trgovini. Na voljo sta dve možnosti plačila; plačilo po povzetju in nakazilo na TRR. Način plačila si izberete, preden dokončno potrdite svoj nakup v spletni trgovini.

Pri nakupih v vrednosti nad 50 € je poštnina brezplačna, sicer pa znaša 1,99 €. Če boste kot način plačila izbrali možnost plačila po povzetju, upoštevajte da vam bo dostavljalec pošiljke zaračunal tudi storitev odkupnine po ceniku Pošte Slovenije, ki znaša 1,05 €. Pri plačilu preko TRR tega stroška ni.

Štampiljke in rezalne šablone Najlepši par so oblikovane v Sloveniji in izdelane pri izbranih dobaviteljih v EU in ZDA.

Štampiljke so narejene iz kakovostnega fotopolimernega materiala. Za ustvarjanje z njimi potrebujemo še akrilno podlago in barvne blazinice (oboje dobavljivo ločeno). Ker so prozorne lahko natančno določimo kam bomo motiv odtisnili, zato lahko z njimi sestavljamo poljubne vzorce in motive. Vse o štampiljkah si lahko preberete tukaj.

Tanke rezalne šablone so narejene iz jekla in s pomočjo rezalne naprave (dobavljiva ločeno) iz papirja in drugih tanjših materialov izrežejo različne motive. So neke vrste sodobnejše, trajnejše in bolj ekonomične različice luknjačev (`štanc`). Vse o rezalnih šablonah in delu z njimi si lahko preberete tukaj.

Lahko pa me tudi…

  • Pokličete

    Tina 031/552-873

    Vsak delavnik med 8:00 – 12:00

  • Pošljete e-pošto

    tina(at)najlepsi-par.si  

    Pri tem (at) zamenjajte z @ – varnostni ukrep za preprečevanje avtomatske spam pošte.