Kuverta-škatlica za tage

blog-mala-sola-2

Današnja učna ura je nekakšno nadaljevanje prejšnje,

A preden se je lotim, še tukaj z vami delim veselo novico – z majhnimi koraki in z veliko veselja sva Vladko pripravili ustvarjalno knjigo z naslovom Ustvarjalne dogodivščine s papirjem, štampiljkami in šablonami. Najbolj z željo, da ustvarjalni nasveti, vsaj v majhni meri, dobijo tudi otipljivo papirnato obliko. Zdaj knjiga počasi prihaja v Rayherjeve trgovine in knjigarne po Sloveniji in upam, da bo dosegla svoj ustvarjalni namen…

To je bila res lepa izkušnja, za katero sem zelo hvaležna…predvsem pa Vladki, založbi Mladika in Rayherju.

ustvarjalne-dogodivscine

Tako…mojih pet minut je mimo…zdaj pa na delo 🙂 . Danes bomo s pomočjo Envelope punch boarda izdelali darilno škatlico za podariti prosojne tage, ki smo jih izdelali prejšnjič…no, ali pa karkoli drugega manjših dimenzij.

skatlica-za-tage

Vabljeni k ogledu videa in brisanju prahu iz vašega Envelope punch boarda… (…sodeč po sebi 🙂 )

Prav prijazen pozdrav in se vidimo prihodnji teden…ali pa danes ob 17:00 v Kopru, oz. jutri ob 15:00 v NG 😉 .

Tina

Uporabljeni izdelki:
mašnica Pravokotniki s šivi A6

12 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tina še tebi tukaj iskrene čestitke za vajin veliki projekt, ki bo v našem prostoru naletel na veliko navdušenje in bo velika pomoč pri ustvarjanju. Veselim se z vama in trenutka, ko bo knjiga v moji lasti:). Škatlica pa super in hvala, ker si pokazala kako jo narediti s pomočjo Envelope punch boarda. Moj sicer ni prašen, ga kar veliko uporabljam, ne poznam pa vseh možnosti, ki jih ponuja. Hvala in lep pozdravček, Andreja

 2. Keltika
  Keltika says:

  Tudi na tem mestu en velik bravo za izdano knjigo, komaj čakam, da se vidimo drug teden :)) Ampak te table za kuverte pa nimam, se mi zdi, da bi jo bilo nuuuujno treba nabavit .))))) Super škatlica 🙂

 3. Vladka
  Vladka says:

  Ja, pri meni se je že pošteno nabral prah, tako da zadnji čas, da ga znova privlečem na plano 🙂 Super je tale tvoja embalaža.

 4. MOJCA
  MOJCA says:

  Tudi na mojem se ne nabira prah (hvala bogu, saj z ene stvari ne), je pa sila pripravna stvar za marsikaj samo tole s škatlico pa je nekaj novega tudi zame, zato HVALA tudi za ta nasvet…..domača naloga bo za tren oka narejena.
  Še VELIK POKLON za vajino novo knjigo in tudi sama se že veselim, da jo dobim v roke. Lepe in uspešne predstavitve vama obema želim in naj bo prodaja uspešna….po odzivu sodeč, jo bo treba že decembra ponatisniti.

 5. Andreja L.
  Andreja L. says:

  Bravo Tina in Vladka :-)) Že na prvi pogled je knjigica fantastična, le kaj bo, ko jo bom še pregledala. Upam, da tudi zame ostane kakšen izvod .-)
  Škatlica in prosojni tagci so čudoviti. Zelo lepo si jih izdelala.

 6. moi
  moi says:

  Čestitke za knjigo in celoten projekt, ki je vodil do nje.
  Bo treba malo prah pobrisat iz nekaterih pripomočkov, ja 😉 Sicer pa tako hitro deliš naloge, da jih sploh ne dohajam 😉

 7. treebug
  treebug says:

  najprej velike čestitke za izdajo knjige, super ideja in komaj čakam, da jo vidim!
  tele mašince pa nimam, tako si bom morala kako drugače pomagati, tvoja škatlica je pa preprosto elegantna!

 8. oldpunca
  oldpunca says:

  Tina, iskrene čestitke za tvoj in Vladkin projekt! Komaj čakam, da vidim, kaj sta pripravili. Že v naprej vem, da mi bo všeč. 😀 Hvala za idejo, kako porabiti ostanke, ki se valjajo po mizi. Škatlica je zelo lepa, ampak nimam tega mašinčka, da bi se mi na njem nabiral prah. 😀

 9. Metuljčica
  Metuljčica says:

  Tina res čestitke, komaj čakam vpogled v vajino knjigo. Hvala za čudovito malo šolo in za vse tvoje izvirne ideje. Nisem pridna učenka, a spremljam in se učim iz tvojih idej. Prelepa škatlica in tvoja čudovita pentlja ji prav pristoji.

 10. Nina P.
  Nina P. says:

  Živijo!
  Moram povedati – sem danes prejela knjigo Ustvarjalne dogodivščine… In sem NAVDUŠENA! 😀 Res je super – preprosta navodila in lušni izdelki. In seveda sem tudi že zapravila ”celo premoženje”, da sem naročila še kakšno štampilkico in šablonico, da bom lahko naredila kak izdelek. 😉 Res iskrene čestitke za tako super ustvarjalno knjigo!

Komentiranje ni omogočeno.