Mala šola prazničnega ustvarjanja – 3.sezona

fb-cover

Prisrčno DOBRODOŠLI v že tretji mali šoli prazničnega ustvarjanja! Jaz jo pripravljam z velikim veseljem in upam, da mi bo navdušenje uspelo prenesti do vas… Vedno je seveda prisotna dilema…kaj pametnega lahko pokažem? A če bi se spustila po tej poti razmišljanja, bi se povlekla nazaj in ne bi nastalo nič. Tako pa sedaj upam, da si boste posnetke pogledali z veseljem in morda izvedeli kaj, kar vam utegne priti prav.

Prav je seveda, da prvi dan razkrijem učni načrt 🙂 .

 • Za vas imam pripravljenih 10 filmčkov, ki se bodo ob objavah odvrteli v mesecu novembru
 • Na koncu te objave boste lahko ves november pripenjali vaše izdelke, ki bodi nastali na podlagi katerekoli izmed`lekcij`in na katerih bo vsaj en izdelek Najlepši par ali Rayher (`moje` rezalne šablone 🙂 ). V sredo, 2. 12., pa bom s pomočjo žreba podarila tri darilne bone v vrednosti 25 € za nakup izdelkov Najlepši par. Prijavljene izdelke seveda lahko pripnete tudi v galerijo 😉 .
 • Obvezno se sprehodite do konca te objave…, menda vas tam čaka nekaj sladkega 😉 .
 • Nekaterim izdelkom sem znižala cene 🙂 , najdete jih lahko na tej povezavi.
 • Oblikovala sem tole mini šablono s krogci, ki so ravno pravšnje velikosti za izdelavo papirnatih perl (tema prvega današnjega videa 🙂 ). Z veseljem vam jo bom priložila k vsakemu nakupu v novembru (oz. dokler mi zaloga ne poide)

Darilo-krogci

Zdaj pa počasi na delo 🙂 …tole je prva voščilnica, ki sem jo pripravila za vas.

naj-praznicno-veselje

Pripravila sem dva videa – v prvem si lahko ogledate, kako doma izdelati odlične ponaredke za priljubljene ploščate perle enamel dots…

…v drugem videu pa sem se poigrala s sestavljanjem ozadja in uporabila domače perle, narejene iz enakega papirja, kot sem ga uporabila tudi za ozadje.

V zahvalo za vaše zaupanje v Najlepši par, prijaznost, komentarje,…in še bi lahko naštevala, pa sem pripravila bonbonček. Za možnost pri žrebu, prosim pustite komentar pod to objavo, 2. 12. pa bom objavila ime izžrebanke oz. izžrebanca 🙂 .

bonbonček

Za voščilnico sem uporabila naslednje izdelke Najlepši par:

Naj praznično veselje... Pravokotniki s šivi A6

 Loading InLinkz ...

Mnogo prisrčnih pozdravov,

Tina

69 odzivov
 1. Hali
  Hali says:

  Ti si eno krasno prijazno bitje, Tina. Z veseljem bom spremljala tvoje filmcke, sodelovala in nakupovala.Hvala za vse!

 2. Helena
  Helena says:

  Tina, feeenooomeeenaaalnooo!!!
  Kakšna ideja za izdelavo kalupa in papirnate perle so res nekaj posebnega.
  Toliko dobrih idej si nanizala, da se kar kreše od ustvarjalnosti.
  Pa še bonbonček je v tej objavi. Ne morem verjeti, kako nas razvajaš.
  Super si.
  Voščilnica je seveda čudovita.

 3. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Oooodliiiiično in super:), voščilnica je čudovita in tako enostavna, kadar jo delaš ti:) Hvala za vse tvoje nazorne napotke in “domače perlice” ,ki bodo prišle hudo prav. Tudi barvna kombinacija je čudovita in sedaj sem videla, kako si lahko poenostaviš, da kasneje ne loviš pravega vrstnega reda:) Se že veselim tvoje naslednje učne ure. Pozdravček in te čakam, Andreja V.

 4. Polona S
  Polona S says:

  AAAAAA Tina ti si tak ustvarjalni genij. Tole ozadje je mene že nekaj časa “žulilo”. Hvala za tvoje dragocene učne ure in vse s čimer nas razvajaš <3 <3 <3 Komaj čakam vsega kar si nam pripravila 🙂

 5. MOJCA
  MOJCA says:

  Navdušena tudi naša…se že veselim in se počutim kot takrat, ko sem šla v prvi razred in nisem vedela, kaj me čaka…Bom začela kar z zadnjega konca, ker si še nisem ogledala obeh filmov, ampak vem, sta super in bom sigurno kaj novega odnesla, zato že vse pohvale vnaprej…zdaj pa film in domača naloga. Tina hvala za vse. čao

 6. Valerija
  Valerija says:

  Tina, totalno sem navdušena nad obema tvojima videoma. Najbolj všeč pri tebi mi je, da znaš iz skoraj nič, ustvariti take mojstrovine. Papirne perle so zakon, jih kmalu probam narediti, in to črtasto ozadje… Kako lepo in preprosto, a brez tebe ne bi nikoli prišla na take ideje.
  Hvala za tvojo radodarnost, z veseljem se prijavim v žreb za bonbonček.
  Tina, super si, komaj čakam naslednjo učno uro.
  Lp, Valerija

 7. JANJA Z.
  JANJA Z. says:

  Čudovita voščilnica. Zelo so mi všeč tele papirnate perle. Res super ideja! Tvoj blog redno spremljam in sem vedno znova navdušena. Super si! Zdaj pa še filmčki! Z veseljem si jih bom ogledala.

 8. Metuljčica
  Metuljčica says:

  Tina, ti si pa res ena tako super ustvarjalka, povrhu vsega pa še nas navdušuješ in razvajaš. Ta ideja z izdelavo kalupa je fenomenalna. Le kako človek nebi komaj čakal na tvoj čas za ustvarjalno veselje.

 9. Kristina Poljanšek
  Kristina Poljanšek says:

  Prosim Tina – ni nobene dileme, če lahko kaj pametnega pokažeš. Vsi prispevki so čudoviti in res naj najlepša hvala za čudovito popestritev predprazničnih dni. Jaz zadnja leta sledim samo tvojim in ne več tujim idejam. 😀

 10. Sabina D.
  Sabina D. says:

  Tina, tvojim čudovitim idejam ni ne konca ne kraja ? Veselim se vsakega nadaljnjega namiga ☺

 11. helena
  helena says:

  Kako je pa to fino ideja. Kaj me tako matraš s temi idejami…. Spet bom čisto živčna, ker bi, časa pa čisto premalo. Obljubim, da se bom potrudila in ustvarjala pozno v noč…. 😉
  Malo heca ne škodi, mar ne? Hvala ti za te čudovite praznične čarovnije, z veseljem jih bom spremljala in upam, da tudi kaj ustvarila.

 12. kaja.vezensek
  kaja.vezensek says:

  Najprej hvala za možnost za osvojitev bonbončka. 🙂
  Tvoj video me je res navdušil in trik, ki si ga pokazala je res preprost. Komaj čakam, da ga preizkusim! 🙂

 13. Vladka
  Vladka says:

  Ti si zame en taki pravi Baltazar na področju voščilnic. Tvoji izumi so neprecenljivi in vedno izvirni. Veliko tega imaš za pokazati, pa čeprav nam pokažeš samo to, kako si voščilnico izdelala, brez posebnih trikov. Vsak od nas ima namreč svoje načine in kar se nam zdi samo po sebi umevno, drugemu ni. Tako da jaz zvedavo zrem v nove dni in pridno čakam v šolski klopi na nove učne urice 🙂 Hvala ti!

 14. cvetkica.marjetkica
  cvetkica.marjetkica says:

  Uf, Tina naj ti idej nikoli ne zmanjka, ker jaz jih naravnost obožujem. Komaj čakam naslednjih 9 “srečanj”.
  pozdravčki,
  Vida

 15. Suzana
  Suzana says:

  Tako kot že toliko tvojih idej, bom sigurno uporabila tudi tole s perlicami. Super da se lahko izdelajo take da se ujemajo z uporabljenim papirjem, pa še prišpara se. Tina ti si superca ?

 16. Nataša Bizjak
  Nataša Bizjak says:

  Tina, krasna voščilnica in super ideje. Se veselim naslednjih filmčkov. Bo treba čim prej kaj sprobat 😉 Pozdravček z obale

  • http://www./
   http://www./ says:

   it is mostly common courtesy. But sometimes people need to re-affirm that courtesy and refresh memories on why it should be done in the first place. Also, I don’t think everything I wrote up is completely rote common sense, either – just most of it.

  • die besten kredite für selbstständige
   die besten kredite für selbstständige says:

   Z mých španělských spolužáků (a jejich biochemka byla opravdu dobrá) je cca 70% mimo obor, protože nejsou místa. U Němců je to lepší ale ne o moc. Jinak klinická biochemie a farmacie jsou dva naprosto odlišné obory, klinický biochemik dnes strčí "zkumavku" do stroje a čeká ..:-) a vyjede mu to i s komentářem a ten stroj udělal fyzik a chemanalytik a v provozu místa jsou ale je to uboze placený, asi všude na světě.Jiří Poledný

  • free habbo coin generator 2017
   free habbo coin generator 2017 says:

   Salut à tous, comment faites-vous pour regarder la BBC? Vous habitez en Angleterre? Car depuis la France je n’ai jamais réussi à la capter!!! Sinon effectivement ce nouveau Sherlock est très réussi, avec une mention spéciale à Moriarty qui est génialement incarné, à la fois drôle et effrayant!

  • insurnance quotes Bangor
   insurnance quotes Bangor says:

   YOU GUYS ARE MISSING OUT ONE OF THE BEST HIGH SCHOOL CATCHERS IN THE US IS A KID FROM LA BROCK LEBLANC WITH A CONSISTANT POP TIME OF 1.8 TO 1.9 AND IS A WALL BEHIND THE PLATE AND IS HAS RUNS A 6.9 60 AND HAS SOME POP IN THE BAT TOO. HOW DO THESE KIDS GET SO OVER LOOKED

 17. Mccrafty
  Mccrafty says:

  Super ideja in zelo lepa razlaga. Res imaš neverjetne ideje, ki jih stresaš iz rokava. Tvoja zbirka nožkov in ostalega je res krasna in luštno je zaviti v tvojo trgovinico. Le tako naprej.

 18. *Keti*
  *Keti* says:

  Aaaaaa, kaj si ti nora. Jaz sem zaljubljena v tele tvoje “perle”. Bom šla čimprej preizkusit. Pa bonbonček, pa druge nagrade, pa popusti. Ti si čisto ta prava Božičkova pomočnica. Hvala ti in komaj čakam naslednji filmček.

 19. andreja000lampe@gmail.com
  andreja000lampe@gmail.com says:

  Tina, ti si res carica .-)
  Krasna ideja kako izdelati papirnate perle!
  Hvala, ker si :-))

 20. Maja
  Maja says:

  Kakšne super ideje! Tina, tebi jih res nikoli ne zmanjka. Hvala, da jih deliš z nami in komaj čakam nadaljevanja.

 21. Helena Z.
  Helena Z. says:

  Super in zelo uporaben nasvet. Komaj čakam na naslednji….. Vse kar pride izpod tvojih rok je enkratno, brez tvojih šablon in štampiljk sploh več ne znam ustvarjati 🙂

 22. tina z.
  tina z. says:

  neverjetna ideja s temi perlami, nekaj najbolj navdihujočega, kar sem videla zadnje čase, vau … carsko vse po vrsti! hvala!

 23. Nataša Smrečnjak
  Nataša Smrečnjak says:

  Tina, kako si ti srčna in prijazna do nas. Izjemno sem vesela, da sem te imela čast spoznat v živo.
  Z veseljem bom spremljala tvoje filmčke, nakupovala in pokazala izdelke, ki bodo nastali 🙂

 24. keltika
  keltika says:

  Joj Tina, tole je čist hudo!! Ti si zaklad, pravi biserček, tako sem vesela, da si, da ustvarjaš, deliš svoje svetovne ideje z nami, da ti ni težko povedati, pokazati, snemati.. Komaj komaj čakam ‘našo’ malo šolo, bomo z malima spet po večkrat na dan gledali :)) In hvala tudi za nagradice, popuste, darilca. Si moja prva inspiracija in učiteljica in z Vladko zavzemata en čisto poseben prostorček v mojem srcu 🙂

 25. Damchy
  Damchy says:

  Uau Tina, kako noro dobra ideja s papirnatimi perlami. To moram pa tudi sama poskusiti. Čudovita predstavitvena videa si nam pripravila. Hvala ti. Se že veselim vseh nadaljnjih. Pozdravček. D.

 26. oldpunca
  oldpunca says:

  Hvala za ideje, hvala za filmčka, pa če slučajno pozabim zapisati ob koncu novembra: Hvala za Čas ustvarjalnega veselja. 😀

 27. Zvonka
  Zvonka says:

  Vauu Tina, ti si res super ustvarjalka. Navdušena sem nad tvojo današnjo idejo, saj zelo rada uporabljam polperlice in te tvoje današnje so mi še posebno všeč. En veliiik HVALA za vse tvoje ideje in nasvete.

 28. Vilinke
  Vilinke says:

  Tina kaj naj recem obe z sestro obozujema tvoje izdelke in pridno sparama dinarcke, da bi jih lahko pri tebi zapravile, ker imas res lepe in dobre sablone. Da pa sploh ne govorim o tvojih inovativnih in odštekanih voščilnic. Upam da se drugo leto kje srecamo v zivo. LP Vilinke

 29. Petra Špik
  Petra Špik says:

  Uuuuaaauuuu dober teden nazaj sem razmišljala,če boš imela spet malo šolo prazničnega ustvarjanja in glej ga zlomka jo imaš.Super sem prav vesela, saj nore ideje in trike kar stresaš iz tvojih ustvarjalnih rok.In tale video je dokaz.Tina super si in samo tako naprej.L.p.Petra

 30. Natali
  Natali says:

  saj ne morem verjeti. A ti kdaj spiš??? po mojem,da ne, sicer kdaj bi kovala vse te tvoje neverjetne ideje in potem jih še narediš posnameš in vse objaviš.
  kakorkoli že zelo lepo nas crtaš in nam delaš lušte 😉
  skratka carica si na kubik

 31. Narobe hiša
  Narobe hiša says:

  Ja pa iiiii Tina, prekrasna ideja. In jaz sem mislila, da bom dala zdej papirčkanje za ena dva tedna na stran, da poštimam stvari za službo…ma sej ne morem, sploh ne, če pripravljaš takšna presenečenja. So me kr prstki zasrbeli in zdaj komaj čakam, da preizkusim zamisel. Hvala Tina, ker nas razvajaš.

 32. Tamara
  Tamara says:

  Hvala Tina,
  vedno pripraviš kakšen vrhunski tutorial.
  Občudujem končni izdelek,
  Lp Tamara

 33. Katarina Hribernik
  Katarina Hribernik says:

  Tina, res krasna ideja s papirnatimi perlicami. Jo bom z veseljem preizkusila. Čudovita voščilnica in res super, da si lahko ogledamo tvoje filmčke in iz njih črpamo ideje za naša ustvarjanja. Komaj čakam na nove učne ure in tvoje krasne izdelke.
  lp, Katarina

 34. Danica
  Danica says:

  Joj Tina, hvala za to super idejo. Tole grem pa kar takoj preizkusiti 🙂
  Res si nevetjetna s avojimi idejami.
  Lp Danica

 35. Klavdija Fornezzi Rezelj
  Klavdija Fornezzi Rezelj says:

  Tinaaa, pa ti si neverjetna!!! Kako sem bila navdušena nad temi perlicami, neverjetno, res¨!!! Nikoli ti ne zmanjka novih idej. Full lepo. Danes popoldan bomo imeli tudi mi doma delavnico za izdelavo papirnatih perlic;-)) Super si!!!

  Lp, Klavdija

 36. Klara
  Klara says:

  Odlično ti je uspelo prenesti navdušenje. Jaz sem morala kar nekajkrat prebrati in si ogledati vse navdihujoče novosti v tej objavi. Čestitka je meni fantastična in super ideja za porabiti vse vzorčaste papirje, ki so se mi nabrali. Tvoj nasvet s pikicami pa je totalno noro dober. Komaj čakam na naslednjo “šolsko uro”.
  Seveda se tudi bonbončks ne bi branila. Tina, ti si res zakon. Hvala, ker misliš na nas…hvala ker si. ♥

 37. IrenaM
  IrenaM says:

  Uf, Tina, spet ena krasna voščilnica, s krasnimi barvnimi kombinaciji, lušnim napisom ter še ena super ideja za polperle. Bo treba kaj preizkusiti 🙂

 38. Dusi
  Dusi says:

  Noro dobro. Od vsega se mi najbolj dopade domači kalup.
  Sicer še ne vem, če se bom teh perl kdaj tudi sama lotila.
  Ampak domač dizajnerski papir pa zagotovo kdaj izdelam.
  Kako preprosta a super ideja.

 39. Erika
  Erika says:

  Uau! Super duper! Hvala za super ideje in namige in hvala za pašo za oči. 🙂
  Pozdrav iz Radgone 😉

 40. eva.ovcar
  eva.ovcar says:

  Vau! Super ideja Tina. Zelo rada spremljam tvoj blog in hvala ti za vse ideje, ki so res čudovite.

 41. Valentina Bizjak
  Valentina Bizjak says:

  Same čudovite in super novice! Pa se niti še veseli december ni začel. 🙂
  Tina, že tretje leto zapored z veseljem obiščem tvojo malo šolo ustvarjanja.
  In vsakič znova sem navdušena nad idejami in nasveti.
  Letos tudi pokažem, kaj bo nastalo. 😉
  Skupaj z Vladko in najlepšim parom ste ve NAJBOLJŠI par! 🙂
  Hvala za vse!

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] sva storili tudi medve! Jaz sem izbrala praznično voščilnico na črte, ki sem jo izdelala za Malo šolo prazničnega ustvarjanja leta […]

Komentiranje ni omogočeno.