Galerija meseca oktobra

Drage ustvarjalke,

jesen nas že razvaja s svojimi barvami in upam, da ste že potegnile na plano svoje najljubše dekice in tople nogavice 🙂 .

Hvala iz srca za vaših 131 krasnih prispevkov v galeriji meseca septembra…in to za prav vsakega izmed njih!!!

Čestitke za srečo pri žrebu gresta tokrat k….

Majda in Metuljčicaprosim javita se mi 🙂

Zelo lepo vas vabim tudi k sodelovanju v galeriji meseca oktobra 🙂 .

V galerijo lahko prilepite vse izdelke na katerih ste ustvarjale tudi z Najlepšim parom (oz. s šablonami, ki sem jih oblikovala za Rayher) in v vaši objavi prosim napišite, da jih prijavljate sem. 2. novembra pa bom v zahvalo izžrebala dva darilna bona v vrednosti 10 €, ki ju lahko porabite v spletni trgovini za nakup izdelkov Najlepši par.

 

Veselim se vaši prispevkov in vam želim lep in ustvarjalen mesec,

Tina

 Loading InLinkz ...

9 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Čestitke Majdi in Metuljčici za žreb:). Všeč mi je nov in svež način objave srečnic, sem ga videla pred nekaj trenutki na italijanskem blogu in sem čakala še našo – slovensko verzijo. Lepo:). Pozdravček Andreja

 2. Majda Pur
  Majda Pur says:

  Tina, koliko lepega pa je mene doletelo v zadnjih trenutkih :-))) Saj komaj verjamem 🙂 Najprej me je osrečil poštar, ki je prinesel tvoj paketek … Saj si predstavljate ustvarjalke, kajne, kako je, ko dobiš v svoje roke nove Tinine umetnine – sem bila nasmejana do ušes 🙂
  Sem se šla zahvalit na mail, pa najdem novičko, da sem imela skupaj z Metuljčico srečo pri žrebu in to objavljeno na tako cart način :-). Hvala Tina iz vsega srca!!!
  Za vsak slučaj sem brž prilepila svojo današnjo čarovničko v galerijo in se pofočkala kot prva, ker se mi močno zdi, da je pomagal njen čarobni prah 🙂
  Nekaj ga še imava, sporoči, če ga potrebuješ, Majda

 3. Metuljčica
  Metuljčica says:

  Jaz sem kar ozdravela, ne samo da skačem od veselja. Me je pa o sreči pri žrebu obvestila sestrična, ki ve da sem že 14 dni v postelji, zato tudi nisem nič aktivna na blogih, a kmalu bo bolje. Danes sem že pobarvala nekaj medvedkov in uživam, saj je ustvarjanje en velik “aspirin”. Hvala Tina in čestitke tudi Majdi. Zanjo sem tako vesela kot zase. Oja, način objave je res prelep…………Pozdravček.

 4. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  Iskrene čestitke obema!!!!!…aha, čudežni prahec….TO BO TOOOOOO….saj sem že danes komentirala, da je naša Majda dobra čarovnica….bo treba še kakšno delavnico na to temo naredit….:-))…..

Komentiranje ni omogočeno.