Plastične šablone, vodene barvice…

…in robčki za brisanje rite 😉 so prav super trio.

Spodaj si lahko ogledate video, da si boste lažje predstavljali kaj imam v mislih, tole pa so tagi, ki so nastali s pomočjo tega trojčka.

akvarelne-črte-4

Čez plastične šablone lahko nanašamo res marsikaj…tole pa se mi je zdela zelo praktična pogruntavščina in jo z veseljem delim z vami.

Pa še pogled na tag od blizu. Večji kos papirja na črte sem razrezala na tri manjše pravokotnike, zaoblila desni zgornji kot in tam naredila luknjo za trak.

akvarelne-črte-6

Vrtnico iz paus papirja pa sem naredila tako, kot sem opisala tukaj.

akvarelne-črte-5

Takšnih fotografij imam mnogo – praktično imam oranžni okrasek pri skoraj vsaki zadevi, ki jo fotografiram :-). Danes pa jo objavljam z namenom…na CRAFT-alnici se je namreč začel izziv na temo Mačke, sponzor pa je Najlepši par 🙂 .

akvarelne-črte-3

Prav lepo vas pozdravljam in se vidimo prihodnji teden 🙂 .

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Akvarelne-crte Divje vrtnice-štampiljke

10 odzivov
 1. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Še ena učna minuta:)), super in hvala. Sedaj ko vidim tvojo macico bom tudi jaz poslala kar našega Mačota, tako ali tako ga moram nekam dati, ker mi frajer leži kar na solati:)) in bom imela pretlačeno. Lep pozdrav, Andreja V.

 2. Vladka
  Vladka says:

  Kako preprosto in učinkovito. Pa še všeč mi je, ker ni tako pacasto vse skupaj kot pri pasti. Tagi delujejo prav počitniško-morsko s temi modrimi črtami.

 3. MOJCA
  MOJCA says:

  Hvala bogu, da imaš oba otroka že tako velika, da ne potrebujeta več teh robčkov in da so že zlezli ven iz plenic….bo to naslednja tema….kako uporabiti otroške pleničke:)) pri tebi je vse možno.
  Hvala za ta nasvet, saj veš, da je več kot dobrodošel. čao

 4. Valerija
  Valerija says:

  Zelo rada si ogledam in preberem prav vsak tvoj nasvet, saj mi je pri njih všeč prav to, da znaš iz vsakodnevnih poceni stvari narediti ustvarjalne pripomočke, ki prav dobro nadomeščajo tiste ta drage.

 5. tina z.
  tina z. says:

  tudi jaz obožujem nasvete, kako vsakodnevne pripomočke spremeniti v ustvarjalne in tile vlažilni robčki so res vsestransko uporabni … pa tako lepo poletni tagi …

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  Tale oranžni okrasek prav simpatično krasi tvojo fotografijo. 😀 Moram pa ponovno zaploskati od navdušenja nad še eno tvojo vrhunsko in zelo domiselno idejo z nanašanjem barve preko plastične šablone. Popolnoma sem navdušena. <3

 7. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Hm… jaz bi ugrabila oz si izposodila tega tvojega “Baltazarja” :). Zopet ena noro všečna ideja in tale oranžen dodatek se mi prav dopade. Tudi pri meni je zelo rad na sliki, po navadi še v družbi črnega :P.

Komentiranje ni omogočeno.