Še en hvaležen sadni objem :-)

Malo v upanju, da bom našla preprostejšo reštev za presek, …veliko pa zato, ker sem pod prejšnjo objavo dobila najbolj simpatične komentarje ‘ever’ (tokrat si izposodim besedo hišnih najstnikov 🙂 ), je nastal še en sadni objem.

Rešitve nisem našla 😉 , zato sem uporabila enak postopek, kot sem ga opisala tukaj. Sem pa tokrat izreze pobarvala s senčenjem, le ‘presek’ sem pustila bele barve.

Poleg tega sem jabolko in hruško zalepila kar nazaj v njun negativ in nato, v tako pripravljen aranžma, zarezala še besedo objem in jo prav tako pustila kar v papirju. Besedo sem nato izrezala še enkrat  in z njo dopolnila manjkajoči del.

Pošiljam vam en sladek objem in vam želim lep zaključek tedna,

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

12 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  “Itak si najboljša ever”:), – madonca ali sem prav uporabila najstniški besedni zaklad?:). Že to, kako se spomniš vseh kombinacij je super in več kot prav pride potem tudi “vsaj pri mojem” ustvarjanju:). Velik in sočen sadni objem ti pošiljam nazaj in se veselim že skorajšnega pravega objema:)). Lep sončen pozdravček k tebi, Andreja

 2. moi
  moi says:

  Ti nam pošiljaš en sam cukr 😉 Sladke misli in sladko sadje, pa tako sladko vse skupaj zavito 😉

 3. *Keti*
  *Keti* says:

  Če nas pa vedno znova navdušiš. Tako kot si nas z novico, kdaj bodo tvoje predstavitve v Rayherju. Upam, da se vidimo. V četrtek v LJ mi verjetno ne bo uspelo, ker je to moj poseben dan ali pa tudi.

 4. Helena
  Helena says:

  Srčno sladko – tako bi na kratko opisala to prikupno voščilnico.
  Meni je tvoja rešitev za presek svetovna in mislim, da bom kdaj uporabila to idejo.
  Prijazen pozdrav.

 5. Majda Pur
  Majda Pur says:

  Ooooo, še en čudovit objem – prekrasen je! Shranjen tudi v moj dolgoročni spomin 😉
  Ga vračam nazaj, do tebe – zdaj sta že dva 🙂
  Majda

 6. Jerneja Modic
  Jerneja Modic says:

  Sedaj bi pa res lahko že vedela da si najboljša in najiznajdlivejša ustvarjalka “ever” :). Tvoje novosti so svetovne, sploh ker ji še tako lepo predstaviš – všečkam tvoj sadni objemček in ti vračam enega medvedjega :).

  P.S. Sem končno dobila v roke tvojo in Vladkino knjigo – obvladate, ni kaj. Kdaj sledi nadaljevanje ? 🙂

Komentiranje ni omogočeno.