štampiljke-voščilnice-čestitke

Voščilnica za vas

Danes zjutraj sem, še preden so naši vstali, naredila spodnjo voščilnico. Je namreč najlepši povzetek včerajšnjega otvoritvenega dneva. Zame je bil to res čisto poseben dan… toliko mesecev dela, pričakovanj, veselja, strahov in še vse drugo  je včeraj privrelo na površje in vse vaše prijazne besede spodbude so mi pomenile neskončno veliko. Prav res…kakšno neverjetno moč ima prijaznost!  Hvala  :-), hvala :-), hvala :-).

Srednja božična zvezda iz kompleta štampiljk Božično zelenje, se je izkazala prav odlično tudi v nepraznični izvedbi. Vsako sem odtisnila dvakrat (malce z zamikom) in v sredino dodala ploščate bleščice paillettes. Malce zelenja pa sem dodala kar s pikico iz istega kompleta. Hvala za obisk, bodite zelo lepo.

voščilnice-čestitke-štampiljke

Ročno izdelane čestitke – voščilnice

 Uporabljene štampiljke Najlepši par:

Prozorne štampiljke Božično zelenje

6 odzivov
  1. Martina
    Martina says:

    Krasna je in vse pove. Sem vesela zate, za otvoritev in da si uživala v sadovih svojega dela. Štampiljke so že pri meni in sem jih že sprobavala. Krasne so in zelo precizne.

  2. Vladka
    Vladka says:

    Zelo lepo si pokazala kako se lahko na videz samo bozicen cvet spremeni v povsem pomladnega ali jesenskega. Super si skombinirala stampiljke in napis je se kako resnicen.

Komentiranje ni omogočeno.