Vrteče voščilo

fb-cover

Dragi vsi 🙂 ,

nova učna ura je že tu 🙂 . In če v šoli ni smela manjkati tresočka, enako velja za bleščice…jaz se jim ob praznikih res ne morem upreti.

cas-veselja-5

…a bistvo pravzaprav ni v bleščicah, temveč v vrtečem voščilu v sredini. In ker tega na fotografiji seveda ne morem pokazati 🙂 , vas seveda vabim, da si ogledate tudi video 🙂 .

Želim vam en krasen dan in vas lepo vabim, da se mi pridružite tudi jutri…v mali šoli bo namreč poučevala `ena druga tršica` 😉 🙂 in verjemite, da vas čaka VELIKO lepega 🙂 .

Tina

Za voščilnico sem uporabila naslednje izdelke:

Čas veselja izdelek-šivani-krogi rayher božična-zvezda

16 odzivov
 1. MOJCA
  MOJCA says:

  Saj ne vem, kaj naj rečem….gledala z odprtimi usti (res je , da jih ne zaprem velikokrat) ampak …potem pa vse tiho je bilo…..NORO NAVDUŠENA, tole je pa špica vseh tvojih filmčkov. Med mojimi željami so bile tudi vrteče voščilnice, a nikoli se nisem tako poglobila v izdelavo….vidim pa, da je to res tako enostavno, da sedaj pa ne bo nobenega izgovora več. Tina HVALA HVALA HVALA za to prekrasno predstavitev….Jutri “pridem” spet, čeprav se bo tršica zamenjala… čao

 2. Vladka
  Vladka says:

  Kako lepe barve si združila in vse je tako čudovito skladno in za povrh še zelo zabavno. Hvala za tale nazorna navodila, ki so marsikomu odgovorila na veliko vprašanj. Zelo lepa voščilnica.

 3. Helena
  Helena says:

  Tina, zelo nazorno in lepo si predstavila, kako narediti takšno voščilnico.
  Sedaj ne bo več izgovorov, da ne znam 🙂
  Všeč mi je, ker si uporabila nekaj bleščic. Za praznične voščilnice se že spodobi in lepo paše.

 4. Sapfina
  Sapfina says:

  Kako je krasna in se tako lepo blešči! Prav vse mi je všeč in res si vse tako lepo in domiselno povezala med seboj! Prelepo!

 5. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tina, ti si res zlata:), kaj vse nas boš naučila. Se tudi meni vrti od samega navdušenja:) Hvala za tvoje učne minute, čeprav bi te lahko poslušala ure in ure:) Lep pozdrav, Andreja V.

 6. Keltika
  Keltika says:

  Joj, luštno!!! Zanimiva voščilnica in tako lepe barve si izbrala. Tina, tako veselje daješ s tvojimi videi, res si navdih, simpatična učiteljica in prav en tak pozitiven magnet, skoz bi te poslušala :))

 7. marta
  marta says:

  Kok te pa jaz rada poslušam!!! Naučila si me že marsikaj, pa kot kaže, me tudi še boš…hvala iz srca!

 8. Zvonka
  Zvonka says:

  Tina, hvala ti za vse tvoje simpatične učne ure. Sploh tale zadnja je enkratna. Zelooo mi je všeč.
  Grem kar na delo. Upam, da rata. Lp

 9. Damchy
  Damchy says:

  Oh Tina, tvoje delavnice so videti tako preproste, glede na to kako z lahkoto vse izdelaš in nam predstaviš. Ko pa se človek loti, pa ni tako preprosto. Čudovita vrtečka. Še zbiram pogum zanjo.

 10. oldpunca
  oldpunca says:

  Tršica, tole bo pa res treba poskusiti, ko si tako lepo vse povedala in pokazala. 😀 Čudovito “vrtočko” si nam pričarala. Navdušena sem nad preprostimi nasveti. Peki papir je zakon! 😀

Komentiranje ni omogočeno.