Zadnji dan pouka :-)

Dragi vsi,

na,….pa je november s svetlobno hitrostjo prišel h koncu in s tem tudi Mala šola prazničnega ustvarjanja 🙁 . Za zadnji dan sem se posebno potrudila in voščilnico okrasila tudi znotraj,… pa zopet sem ven privlekla (meni tako ljubo) juto 🙂

juta

In kes sem glavni motiv pomaknila v notranjost, je zunaj samo voščilo…a sem se z njim malo poigrala, da je lepo vpadljivo!

juta2

…vzorčnemu papirju sem malce privihala robove in jih osenčila…

juta3

…sicer pa sem vse tudi posnela in si lahko ogledate v videu:

Najbolj ustvarjalen mesec se seveda šele pričenja in Mala šola gor ali dol…itak se vidimo 🙂 !!!…zato se ne bom nič kaj preveč sentimentalno pozdravljala, čeprav me ima, da bi se 😉 . Vsekakor pa… tisočkrat hvala za vse!

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Topel dom

Vesele praznike 2

Na nebu-štampiljke

 

 

 

 

9 odzivov
 1. MOJCA
  MOJCA says:

  Oooo s tole si me pa fascinirala….sem navdušena nad tole najlepšo pravljično, sneženo hišico na svetu. Hvala tudi za nasvete…lepilo in juta in najbolj za tole odmaknjeno hiško od osnove. Pa saj to je čisto enostavno!!!…seveda…sedaj, ko si nam izdala “skrivnost”. Lepa hvala za tole tvojo malo šolo in upam, da smo vsi izdelali brez popravnega izpita in da gremo s tabo v prvi razred ustvarjanja. Lep vikend ti želi. čao

 2. keltika
  keltika says:

  Draga Tina, ne moreš si predstavljati, koliko veselja si meni in mojima tamalima otrokoma naredila s svojimi učnimi uricami. Raje kot risanke, tamala gleda posnetke in pravi,: kako je tale Tina simpatična ane mami in kaj vse zna!
  Hvala za ves trud in za vse, pa se še priporočamo :))

 3. oldpunca
  oldpunca says:

  Joj Tina, kako bom jaz to noč lepo sanjala! 😀 Tako lepo voščilnico si nam pripravila za zadnjo uro male šole, da mi je prav toplo pri srcu. 🙂 Vem, da si v te učne urice vložila veliko časa. Hvala ti, ker si se tako lepo potrudila in nas naučila en kup krasnih trikov. 😀
  Lepo bodi, pa se “vidimo”. 😀

 4. Natali
  Natali says:

  Tina, hvala, hvala, hvala, še tisočkrat hvala, ker si nam na tako simpatičen način razkrila tvoje male skrivnosti. V bistvu mi je žal, da je te šole že konec, a vem, da nas boš kmalu razveselila z novo. Do takrat (vsaj do takrat) ti želim prijeten počitek in veliko, veliko, veliko lepih stvari, takšnih in drugačnih.

 5. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Tina, hvala tisočkrat za vse tvoje prisrčne predstavitve, male trike velikih mojstrov in pa seveda na koncu za vse tvoje čudovite izdelke. Hvala, ker si nas vse porinila iz male šole v prvi razred, komaj čakam novih “šolskih ur”.
  En lep pozdravček – Andreja V.

 6. Maja
  Maja says:

  Waw, čudovita hiška, kar ne morem se je nagledati. Prav žal mi je, da se je november tako hitro iztekel in s tem tudi tvoja mala šola. Želim ti še naprej veliko uspeha s svojimi izdelki, saj so res čudoviti in vse stransko uporabni pri ustvarjanju.

 7. Vladka
  Vladka says:

  Kaj si ti vse ne namislis z belim lepilom. Neverjetno. Se ne bi nikoli spomnila jute premazati. Odlicen ucinek, da lahko potem rezes manjse kose. Zelo lepa voscilnica in zdaj mi je popolnoma jasen ta mehanizem.

Komentiranje ni omogočeno.