Vse informacije na enem mestu

Štampiljke in šablone Najlepši par so rezultat mojega dolgoletnega veselja ob ustvarjanju s papirjem. Vsi motivi so oblikovani skrbno, z mislijo na vas, saj je za večino čas za ustvarjanje dragocen in stisnjen v vsakdanji urnik. Želim si, da bi vam v uricah ali minutah, ki jih posvetite ustvarjanju, štampiljke in šablone Najlepši par nudile čudovito ustvarjalno izkušnjo zaradi kvalitete in motivov, ki se med seboj dopolnjujejo.

Najlepši par sicer sestavljajo štampiljke in šablone, ki se uporabljajo skupaj. Vendar so vsi izdelki na prodaj posamično in oblikovani tako, da nudijo veliko možnosti tudi, če jih uporabljate brez pripadajočega `Najlepšega para`. Zato mislim, da bodo dobra popestritev pripomočkom, ki jih že imate doma, pa tudi odlični za vse tiste, ki na novo odkrivate radosti tega hobija in si svojo zalogo pripomočkov šele ustvarjate.

Štampiljke in šablone lahko naročite v spletni trgovini. Trenutno sta na voljo dve možnosti plačila; plačilo po povzetju in nakazilo na TRR. Način plačila si izberete, preden dokončno potrdite svoj nakup v spletni trgovini.

Pri nakupih nad 35 € je poštnina brezplačna, pri zneskih nižjih od 35 € pa znaša 2,99 €. Če boste kot način plačila izbrali možnost plačila po povzetju, upoštevajte, da vam bo dostavljalec pošiljke zaračunal tudi storitev odkupnine po ceniku Pošte Slovenije. Pri nakazilu na TRR tega stroška ni.

Naročila bodo na pošto oddana najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila. Potrudila se bom, da bom vsa dopoldan oddana naročila odposlala še isti dan.

Štampiljke so narejene iz kakovostnega fotopolimernega materiala. Za ustvarjanje z njimi potrebujemo še akrilno podlago in barvne blazinice (oboje dobavljivo ločeno). Ker so prozorne lahko natančno določimo kam bomo motiv odtisnili, zato lahko z njmi sestavljamo poljubne vzorce in motive. Vse o štampiljkah si lahko preberete tukaj.

Tanke rezalne šablone so narejene iz jekla in s pomočjo rezalne naprave (dobavljiva ločeno) iz papirja in drugih tanjših materialov izrežejo različne motive. So neke vrste sodobnejše, trajnejše in bolj ekonomične različice luknjačev (`štanc`). Vse o rezalnih šablonah in delu z njimi si lahko preberete tukaj.

Vas zanima še kaj?

Pišite mi! Z veseljem vam bom odgovorila.

Povežite se…

Blog

Vse kar ustvarim in `pogruntam`, z vami delim na blogu. Je kraj za ideje in ustvarjalne namige.

YouTube

Kratki filmčki s prikazi tehnik in načinov uporabe štampiljk in šablon. Za vse tiste, ki se najlažje učite s pomočjo prikaza.

Pinterest

Vse voščilnice in drugi izdelki, narejeni s štampiljkami in šablonami Najlepši par, na enem mestu.

Facebook

Kjer boste takoj obveščeni o novostih, objavah na blogu in še vsem drugem.