O štampiljkah

Štampiljke Najlepši par

Štampiljke Najlepši par so prozorne štampiljke narejene iz visokokakovostne fotopolimerne mase.
Za ustvarjanje s štampiljkami potrebujemo še akrilno ploščico, na katero položimo štampiljko in pa barvno blazinico, s katero potapkamo po štampiljki, da nanjo prenesemo pigment. Akrilne ploščice in barvne blazinice so na prodaj posamično.


Za večino štampiljk Najlepši par so na voljo tudi ujemajoče rezalne šablone, ki izrežejo odtisnjeni motiv.

NASVETI ZA UPORABO

Uporaba

Štampiljke so shranjene na prozorni foliji iz katere posamezno štampiljko previdno odstranimo in jo z gladko stranjo položimo na akrilno ploščico. Material iz katerega so narejene štampiljke nudi naravno lepljivost, zato se štampiljka na ploščico pritrdi brez dodatnega lepljenja. S štampiljko nekajkrat rahlo potapkamo po barvni blazinici in motiv odtisnemo na papir.

Čiščenje

Po vsaki uporabi štampiljke očistite in jih vrnite na njihovo mesto na prozorni foliji, da se ne izgubijo. Štampiljke lahko čistite z blago milnico, namenskimi čistili za štampiljke ali pa s praktičnimi otroškimi vlažnimi robčki. Naravna lepljivost štampiljk je trajna, vendar boste mogoče s časom ugotovili, da se težje pritrdijo na akrilno ploščico. Največkrat to povzroči prah, ostanki barve, bleščice,… V tem primeru jih nežno očistite v mlačni vodi in milnici, splaknite in pustite, da se posušijo na zraku. Nato jih vrnite na svoje mesto na prozorni foliji.

Shranjevanje

Štampiljke lahko shranjujete v embalaži, v kateri ste jih prejeli. Ne zasedejo veliko prostora in niso občutljive; poskrbite le, da niso blizu radiatorjev, peči ali drugih izvirov toplote oz. na direktni sončni svetlobi.

voscilo-3D-rezalna-sablona-lepe-praznike

Na enem mestu so zbrane tudi vse informacije o rezalnih šablonah.

USTVARJANJE V ŽIVO

Enkrat tedensko na FB strani Najlepši par ustvarjamo v živo.

VIDEO NASVETI

Na naši YouTube strani te čakajo videi s predstavitvami izdelkov in ustvarjalnimi nasveti.

SODELUJ!

Pokaži, kako uporabljaš izdelke Najlepši par in sodeluj v mesečnem žrebanju.
Košarica
Prijava

Še nimate računa?

Ustvarite račun

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za spletne nakupe uporabljamo sistem WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena dva piškotka. Ta dva piškotka sta obvezna za pravilno delovanje in jih ni mogoče onemogočiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve