Rezalne šablone Najlepši par

Tanke rezalne šablone Najlepši par so narejene iz jekla in se odlično dopolnjujejo s štampiljkami. Nekatere šablone imajo prilegajoče štampiljke, kjer na izrezani motiv odtisnemo še štampiljko. Druge šablone pa so oblikovane tako, da se s štampiljkami dopolnjujejo – poleg s šablono izrezane besede odtisnemo še štampiljko z dopolnjujočim se besedilom in tako sestavimo različna voščila.

Nasveti za uporabo

Rezalne naprave

Rezalne šablone se uporabljajo  v kompletu z rezalnimi napravami (dobavljive ločeno). Na trgu je veliko proizvajalcev, šablone Najlepši par so zagotovo kompatibilne s sledečimi napravami: Big shot, Big Shot pro,  Cuttlebug, Vagabond, Epic 6, Big Kick, Revolution, Grand Calibur.

`Sendviči`

Za pravilno sestavo `sendviča` za posamezno napravo upoštevajte navodila proizvajalca. Šablone, ki imajo veliko detajlov včasih pri sendviču potrebujejo dodatno tanko podlago. Obstaja podlaga prav za ta namen, lahko pa poskusite tudi z dodatnim listom debelejšega papirja, ki ga položite pod šablono. Pazite le, da sendvič ni tako tesen, da bi ga bilo potrebno s silo spraviti skozi napravo.

Ločevanje povezanih šablon

Nekatere rezalne šablone Najlepši par so že ločene, nekatere pa so med seboj povezane s tanko žičko, kar je navedeno pri opisu izdelka. Povezane šablone je preprosto ločiti. Največkrat zadošča, da šabloni prepogibamo toliko časa, da žička poči. Če pa imamo občutek, da bomo šablono na ta način zvili, je bolje, da jo položimo na rezalno podlago in na žičko pritisnemo z ostrim predmetom, da poči.

Šablon še ne poznate?

V tem kratkem videu boste spoznali rezalno napravo, slavne `sendviče` in kaj vse zmorejo šablone.

Na enem mestu so zbrane tudi vse informacije o štampiljkah.