O meni

Sem Tina in nekateri me morda poznate preko bloga Kreativne iskrice. Sem predvsem družinski človek, rada imam ljudi in rada ustvarjam s papirjem… sicer se mi zdi, na smo vsi ljudje na nek način vse v malem… a to me nekako najbolje opiše. Nikoli nisem načrtovala samostojne poslovne poti, a zdaj sem tu in optimistično upam, da bom v vaše domove prinesla trenutke ustvarjalne brezskrbnosti in veselja v obliki štampiljk in šablon, ki jih oblikujem z največjim navdušenjem. `Najlepši par` sem samo jaz… od prvih skic do skoka na pošto in še vsega vmes. Ekipa, ki mi stoji ob strani, pa mi je v velikansko pomoč:
– mož, ki mi pomaga pripravljati vse video materiale,
– otroka, ki kritično pregledata vse skice (in brez občutka za moj ego povesta svoje mnenje),
– maček Findus, ki mi dela družbo, ko ostalih ni doma,
– prijatelji, ki me spodbujajo
– vsi sorod……

JOJ! Mislim, da moram nehati, ta seznam postaja nekam dolg :-D. Naj bo torej to zaenkrat vse! Upam, da me boste pogosto obiskali na blogu, podaljšku moje ustvarjalne mize, kjer se vedno kaj dogaja.

Na spletni strani vam želim ponuditi veliko ustvarjalnih idej, vse potrebne informacije in najboljšo izkušnjo pri nakupovanju. Za vse predloge, misli, komentarje, vprašanja in še kaj, pa mi pišite, z veseljem vam bom odgovorila.