Šesterokotniki – rezalne šablone

17,49 

V kompletu je 11 rezalnih šablon: dve šabloni izrežeta šesterokotnika s šivi, pet jih izreže tanek okvir, štiri rezalne šablone pa v papir delno izrežejo šesterokotnik, da dobimo odpirajoča okenca različnih velikosti. V kompletu sta tudi dva mala krogca, ki ju za lažje odpiranje lahko dodamo k okencem.

Velikosti šablon: šesterokotnika s šivi 12,2×10,6 cm in 11,4×9,8 cm; okvirji 10,5×9,1 cm; 8,7×7,6 cm; 7×6 cm; 5,2×4,5 cm; 3,5×3 cm; okenca 9,3×8 cm; 7,5×6,5 cm; 5,7×5 cm; 4×3,5 cm

➡️Na tej povezavi si lahko ogledate tudi kratek predstavitveni video.

Na zalogi

Šifra: RU-346 Kategorije: , ,
Deli:

Šablone so med seboj povezane s tanko žičko in jih je pred uporabo potrebno ločiti. Najlažje to storite z malimi kleščami ali močnimi škarjami. Če odstranjujete ostanke žičke, je potrebna uporaba očal (lahko sončnih), da vam mali košček ne prileti v oko.

Prikazna slika izdelka je simbolična, saj prikazuje zgolj motiv. Za predstavo o realni velikosti motiva, preverite podane mere. Rezalne šablone so narejena iz jekla in se uporabljajo v kompletu z rezalnimi napravami po navodilih proizvajalca.

Vse o šablonah in njihovi uporabi si lahko preberete tukaj.

Morda vam bo prav tako všeč…

USTVARJANJE V ŽIVO

Enkrat tedensko na FB strani Najlepši par ustvarjamo v živo.

VIDEO NASVETI

Na naši YouTube strani te čakajo videi s predstavitvami izdelkov in ustvarjalnimi nasveti.

SODELUJ!

Pokaži, kako uporabljaš izdelke Najlepši par in sodeluj v mesečnem žrebanju.
Košarica
Prijava

Še nimate računa?

Ustvarite račun

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za spletne nakupe uporabljamo sistem WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena dva piškotka. Ta dva piškotka sta obvezna za pravilno delovanje in jih ni mogoče onemogočiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve