O šablonah

O šablonah

Rezalne šablone Najlepši par

Tanke rezalne šablone Najlepši par so narejene iz jekla in se uporabljajo v kompletu z rezalno napravo (na prodaj posamično). V grobem jih lahko razdelimo na dve skupini:

- Rezalne šablone, ki se uporabljajo samostojno... z izrezi lahko samostojno ustvarjamo


- Rezalne šablone, ki so namenjene izrezovanju odtisov štampiljk ... za ustvarjanje potrebujemo še ujemajoči komplet štampiljk

NASVETI ZA UPORABO

Rezalne naprave

Rezalne šablone se lahko uporabljajo le v kompletu z rezalnimi napravami (na prodaj posamično). Rezalne šablone Najlepši par so kompatibilne z vsemi rezalnimi napravami, ki so namenjene rezanju s tankimi rezalnimi šablonami.


Vsaka rezalna naprava ima tudi plošče, na katere položimo rezalno šablone in papir, nato pa plošče spustimo skozi rezalno napravo in šablona izreže papir. Temu pravimo 'sendvič' .

`Sendviči`

Za pravilno sestavo `sendviča` ni univerzalnih navodil, potrebno je upoštevati navodila, ki so priložena rezalni napravi. Za rezanje z rezalnimi šablonami Najlepši par izberite 'senvič', ki je primeren za rezanje s tankimi rezalnimi šablonami.

Ločevanje povezanih šablon

Nekatere rezalne šablone Najlepši par so že ločene, nekatere pa so med seboj povezane s tanko žičko. Povezane šablone je preprosto ločiti. Največkrat zadošča, da šabloni prepogibamo toliko časa, da žička poči.

Lahko pa to storite z malimi kleščami ali močnimi škarjami. Ko odstranjujete ostanke žičke, je potrebna uporaba očal (lahko sončnih), da vam mali košček ne prileti v oko.

stampiljke-rezalne-sablone-mali-medvedki-nik

Na enem mestu so zbrane tudi vse informacije o štampiljkah.

Kontakt

O štampiljkah

USTVARJANJE V ŽIVO

Enkrat tedensko na FB strani Najlepši par ustvarjamo v živo.

VIDEO NASVETI

Na naši YouTube strani te čakajo videi s predstavitvami izdelkov in ustvarjalnimi nasveti.

SODELUJ!

Pokaži, kako uporabljaš izdelke Najlepši par in sodeluj v mesečnem žrebanju.
Košarica
Prijava

Še nimate računa?

Ustvarite račun

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Za spletne nakupe uporabljamo sistem WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena dva piškotka. Ta dva piškotka sta obvezna za pravilno delovanje in jih ni mogoče onemogočiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve