3 ideje za sladke velikonočne pozornosti

Dobrodošli pri sladki (…in kar dolgi… 😉 ) velikonočni objavi! – letos sem pripravila tri verzije sladkih pozornosti…

Prva pozornost…jajčka v celofanski vrečici z doma izdelano ‘objemko’.

Za izdelavo gornjega dela sem najprej izrezala valoviti kvadrat, nato pa sem na sredino postavila polovični oval iz kompleta Zate v ovalu, izrezala in nato kvadrat prepognila.

Za lažje centriranje rezalne šablone sem si pomagala s T-ravnilom.

Nato sem prednji del okrasila z marjeticami, voščilom in pikapolonico…in s tako pripravljenim zavihkom ‘objela’ gornji del vrečice. Za lepljenje sem uporabila obojestranski lepilni trak.

Pikapolonico sem barvala s suhimi barvicami na način, ki sem ki sem ga prikazala v tem videu.

Druga pozornost….jajčka v steklenem kozarčku od jogurta (ja, celoletno nabiranje ljubkih steklenih kozarčkov se vsekakor izplača 😉 )

Marjetice so dvojne, skupaj sem jih zalepila s 3D blazinicami…sredino kozarčka pa sem okrasila  s trakom, na katerega sem zalepila voščilo.

Za konec pa še najbolj preprosta verzija – zajčki na posteljici iz marjetic.

Tudi tu sem uporabila 3D marjetice, zajček pa je dobil še šal s pentljo in pikapolonico za srečo 😉 .  Zajčke sem na ‘posteljico’ zalepila z obojestranskim lepilnim trakom.

Hvala za obisk na blogu in sladek pozdrav 🙂 ,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

1. Vrečica

2. Kozarec

3. Zajček

8 odzivov
 1. Zvonka
  Zvonka says:

  Tina, hvala ti za te sladke ideje, očitno bodo spet na moji mizi marjetice, se jih kar ne otresem, pa saj niti nočem. Pozdrav.

  Odgovori
 2. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Sem pri prejšni objavi razmišljala, kaj nam boš tokrat pripravila za obdarovanje, saj si nas že razvadila:). In ti si nas presenetila kar s tremi idejami, ki so vsaka za sebe cortne, ampak celofan vrečka, objeta z valovitim pravokotnikom in polovičnim ovalom je pri meni zmagovalna – uporabna kadar koli:). Hvala, draga Baltazarka in velik objem, Andreja

  Odgovori
 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  OOOO kakšne sladke skomine si sedaj naredila… Tina, tole je cart 100 na uro in samo pikica na i prihajjočim praznikom. Hvala za te izvrstne ideje kako zaviti sladke dobrote za mularijo 🙂

  Odgovori
 4. Helena
  Helena says:

  “Objemko” sem že kopirala, ko sem jo videla na tvojem italijanskem blogu 🙂 In smo jo uporabili z otroki za darila ob dnevu staršev 🙂 Super ideja! Tudi ostali dve sta zelo uporabni in hvala za predstavitev.

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja