Akvarelno barvanje srnice

Ponovno dobrodošli v Mali šoli prazničnega ustvarjanja. Danes imam za vas dve voščilnici…pri čemer je druga poenostavljena različica prve 🙂 .

Pri prvi voščilnici sem izrez srnice akvarelno pobarvala in pripravila ločeni video, ki je namenjen samo barvanju.

Pripravila sem tudi ‘pomočnika’ za barvanje…vi videu lahko vidite, kako si pomagam z njim, tukaj pa so navodila, kako priti do njega:
Kliknite na malo sličico s srnicami ali pa ➡️ TUKAJ in odprlo se vam bo novo okno. V zgornjem desnem kotu boste opazili modri gumb ‘Sign in’, pomembna pa je tista puščica na njegovi desni strani, kliknite nanjo in izberite možnost ‘Direct download’.

Tako…zdaj pa še video o samem barvanju:

In pa drugi današnji video, kjer lahko vidite potek izdelave obeh voščilnic.

Za konec je tu še fotografija druge, poenostavljene, voščilnice…kjer sem srnico izrezala iz natur papirja.

Za današnjo domačo nalogo lahko akvarelno pobarvate srnico in jo nato uporabite na voščilnici (ali drugemu izdelku) oz. izdelate zimsko sceno, kjer za sneg uporabite kaj ‘nesnežnega’ 😉  – prostor za oddajo vaših domačih nalog pa najdete ➡️ tukaj.

Ob koncu male šole bom izmed vseh prijavljenih izdelkov izžrebala 7 darilnih bonov v vrednosti 20 €.


Tina
Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

7 odzivov
 1. Helena
  Helena says:

  Poenostavljena srnica je res hitro narejena, ampak pobarvana je tista ta prava 🙂 Hvala za pripomoček pri barvanju.
  Obe voščilnici pa me poneseta kar v drugi, pravljični svet.

  Odgovori
 2. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tvoje barvanje zgleda tako enostavno… hvala za pripomoček. Efekt je res svetoven in bo treba preizkusiti ;). Ampak, a se samo meni zdi, da je letošnja MŠPU precej zahtevna? Saj res, da je bil sedmi razred včasih najtežji… 🙂 🙂 🙂

  Odgovori
 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Pogledala in padla dol:))) – kakšen, povsem drug in poln učinek da pobarvana srnica- navdušena. Hvala ti za vse dodane pripomočke, ki nam bodo olajšali delo. Ob tako bogatem učnem gradivu ni vrag, da mi ne bo uspelo še kaj narediti. Sem se odločila, da moram 7 razred narediti, pa pika:)
  Grem takoj nad novo domačo nalogo. Sicer vem, da bo nekaj srnic šlo vse kam drugam kot na voščilnico, ampak po nekaj poskusih bo že kaj uporabnega. En velik hvala in velik objem Andreja

  Odgovori
 4. Keti's projects
  Keti's projects says:

  Krasno si se lotila. Sploh ne bi pomislila na pripomoček, jaz se običajno pri barvanju kar lotim in potem je kar je. Hvala za novo učno uro, se prav veselim čekiranja, kako bodo punce naredile nalogo..

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja