Bleščeči negativ za ozadje

Kot sem obljubila, bomo danes uporabili ostanek, ki je nastal pri izdelavi prejšnje voščilnice  🙂 .

Ko potrebujem veliko izrezov, se vedno potrudim, da šablone polagam na papir tako, da lahko morebiti uporabim tudi negativ. Pa se niti ni potrebno veliko truditi…le razdalja med izrezi naj bi bila dokaj enakomerna.

Te ‘čipke’ so nato vedno tako lepe…. Tokrat sem jo uporabila tako, da sem na krem papir zalepila obojestransko lepilno folijo in preden sem čez posula bleščice, sem v sredino velikih cvetov zalepila še male cvetke, da sem jih nekoliko napolnila.

Ker sta bila oba paiprja 300g, svoje pa je k debelini doprinesla še lepilna folija, je bil sendvič pretesen za rezanje, zato sem ga samo embosirala, da sem dobila okras s šivi, nato pa sem kvadrat izrezala z olfa nožem.

Preden papirje, na katerih so bleščice, spustim skozi Sizzixa, jih vedno pokrijem s peki papirjem…tako preprečim, da bi na ploščah ostale bleščice, ki bi me potem motile (čeprav me verjetno ne bi 😉 )

Lepo ozadje sem dopolnila le še z voščilom, ki sem ga nekoliko ozaljšala s cvetjem.

Oh, ta lepi bleščeči čas…ki poskrbi, da poletja ne pogrešam preveč 😉 .

Bodite zelo lepo in se beremo naslednji teden,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

6 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Ja madonca Tina, nekateri bi mogoče rekli, da si Gorenjka in ponucaš vse do zadnjega koščka, ampak ne : ti si le racionalna in razmišljujoča in že v naprej vidiš izdelek tudi iz papirja, ki ga nekateri vržemo v koš:))). Naredila si prekrkasno “čipkasto” ozadje in praznično bleščeča voščilnica bo nekomu polepšala dan. Hvala tudi za opis vsega postopka, je včasih fino poznati zaporedje korakov:)). Lep sončen pozdrav in objem Andreja

  Odgovori
 2. Helena
  Helena says:

  Tina, enkratna ideja, kako uporabiti negativ oz. to, kar pri meni ponavadi roma v koš 🙂 S cvetkami in bleščicami zgleda ozadje res kot prefinjena čipka. Potem je dovolj samo praznični napis, ki vse skupaj zaokroži v celoto.

  Odgovori
 3. oldpunca
  oldpunca says:

  Še ena iz serije tvojih svetovnih idej in nasvetov. Hvala. ❤️ Čudovito porabljen negativ. Bo treba spremeniti nekatere navade. Predvsem tiste, da se za male izreze uporabijo čisto mali ostanki papirja. 😀

  Odgovori
 4. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tukaj se pa takoj podpišem pod Sonjo. Tudi jaz uporabim vse mičkene papirčke za izrezke do zadnjega kotička. Tovja ideja pa mi je zelo všečna – bo treba poizkusiti ob priliki 🙂

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja