Čas veselja s pavs papirjem

Za petek, ko smo najbolj utrujeni, z vami delim nekaj preprostega…

…voščilnico, zaradi katere sem obrisala prah s škatle z vzorčnimi papirji 🙂 in na koncu ugotovila, kako jih bom letos največ porabila! Vse kar sem dodala poleg voščila, vrvice in srca, je krog iz pavs papirja, ki nekoliko `utiša` ozadje, da pride napis lepše do izraza. Oba kroga (pavs in tistega z voščilom) sem zlepila skupaj le ob robu, nato pa napis malce privzdignila za 3D učinek.

cas-veselja-4

Še epilog z vzorčnimi papirji…ko sem že mislila, da bom s takšnimi voščilnicami lahko porabila zalogo, sem ugotovila, da mi ustrezajo le takšni z zelo drobnim vzorcem, ki pa jih nimam veliko…in bi si pravzaprav morala še kakšne nabaviti 😉 !

Bodite zelo, zelo lepo!

Tina

Uporabljeni izdelki Najlepši par:

Čas veselja izdelek-akvarelna-srca

16 odzivov
 1. moi
  moi says:

  Ja, Tina, tako je to. Že misliš: terna, bom pa zalogo porabil, na koncu ugotoviš, da pa le ni prava in da rabiš nekaj čiiisto drugega 😉 To mi je taaaako znano 😉
  Krasno si se spomnila s potiskanim papirjem in pavsom, ki poudari napis.

 2. *Keti*
  *Keti* says:

  Haha, z epilogom si me pa res nasmejala. Mislim, da se nam vsem kaj podobnega dogaja. Da ne pozabim, še ena super voščilnica in pavs res super utiša ozadje, da napis pride do izraza tudi na vzorčastem papirju.

 3. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Zelo lepo pride do izraza napis, podložen s pavsom in srček na trakcu naredi voščilnico še bolj “srčno”. Imam pa povsem enak problem z dekorativnim papirjem, tega z drobnimi prazničnimi vzorčki nikoli nimam:) – kako smo si podobni. Lep pozdrav, Andreja V.

 4. MOJCA
  MOJCA says:

  Občudujem pavs papir ampak samo pri drugih, ker ga znate res uporabiti ravno pravi čas na pravem izdelku. To pa je črn humor…porabiti zalogo…to je pač usoda vseh ustvarjalk….le zakaj bi se tebi dogajalo kaj drugače????:-)) Lep vikend in počitnice ti želim. čao

 5. keltika
  keltika says:

  Kako lepo je uporabljen paus papir! Pogumne ideje imaš, tile vzorčki so kar drzni, ampak v tej izvedbi pride prekrasno. Kar se pa zalog tiče…ojoj, se nam pa očitno vsem dogaja isto. :o))))

 6. Maja
  Maja says:

  Zelo lepo paše tale bunka na pisano ozadje. Ja, s temi vzorčastimi papirji je pri meni tudi križ. Nikoli jih ne znam uporabiti, tako da več ali manj samevajo na vrhu omare.

 7. Damchy
  Damchy says:

  Tina, čudovita kombinacija s pausom. Šablonica je pa itak zakon. Ja, tudi jaz imam ta problem z vzorčastimi papirji. Očitno nas je več takšnih 🙂 Pozdravček. D.

 8. oldpunca
  oldpunca says:

  Si mislila, da ti bo uspelo porabiti zaloge? Po vseh teh letih ustvarjanja pa takšna začetnišlka napaka!. 😀 Nikdar ne uspe… Tvoja današnja voščilnica je spet en takšen cukerček,ko začne srce bti malo hitreje. 😀 S pavsom znaš čarati. Ideja je svetovna, izvedba pa prrav tako. Vzorčni papir je zelo lep.

 9. Helena
  Helena says:

  Ko že misliš, da imaš, pa ugotoviš, da ni najbolj uporabno 🙂 No, mogoče pogruntaš še kakšen stil voščilnic, kjer boš lahko uporabila večje motive.
  Ja, ta je res zelo lepo skombinirana. Pisano ozadje in samo bunkica je čisto dovolj za krasno praznično voščilnico.

 10. Zvonka
  Zvonka says:

  Super voščilnica, tako lepo znaš uporabiti paus papir, jaz se ga pa še kar ne lotim. Zzalogami je pa vedno križ, nikoli niso ta prave oz. bi vedno imeli kaj drugega.

 11. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Zanimivo si skombinirala vzorcast in pavz papir. Ideja, da jo vikas! Kar se tice pa materiala, pa si ze sama ugorovila da ga pri celi gori papirja rabis se malo- smo vse na istem B-) …

Komentiranje ni omogočeno.