Celotna poletna kolekcija Najlepši par je lahko tvoja

Drage ustvarjalke in ustvarjalci,

Štampiljke in šablone iz pomladne kolekcije pri vas vedno znova dobivajo nove kreativne oblike in zelo sem hvaležna, da ste jih tako lepo sprejeli… in da jih tako radi uporabljate. Prav res iz srca HVALA ❤️.

Tole je objava, namenjena temu, da se na enem kupu zberejo vse vaše kreacije, narejene z izdelki iz nove kolekcije. V zahvalo za sodelovanje pa bom izžrebala nekoga, ki bo prejel vse izdelke prihodnje poletne kolekcije 2021 😀 !

Pravila za sodelovanje:

  • prijavite lahko neomejeno število vaših izdelkov
  • prijavite lahko tudi izdelke, ki ste jih že prijavili v katerokoli galerijo Najlepši par ali na katerikoli drugi izziv.
  • izdelke lahko prijavljate do 10. 5. 2021 do polnoči
  • ime dobitnika nagrade bom objavila najkasneje 31. 5. 2021
  • izdelke prijavljate s pomočjo InLinkz prijave, ki jo najdete na dnu te objave. Vanjo nato prilepite povezavo do vašega javno objavljenega izdelka (blog, FB, Instagram, spletne foto galerije,…)
  • na vsakem prijavljenem izdelku mora biti uporabljen vsaj en izdelek iz ➡️ zadnje kolekcije
  • nagrada bo razkrita najkasneje do 31. 5. 2021

Redne mesečne galerije seveda ostajajo in če želite in vam čas to dopušča, lahko seveda izdelek, ki ga pokažete tukaj, prijavite tudi v mesečno galerijo (kjer je pogoj za sodelovanje vsaj en izdelek Najlepši par iz katere koli kolekcije).

Iz srca hvala, ker ustvarjate z Najlepšim parom,

Tina

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


5 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tina kolk si pridna, vsak čas nas boš spet razveselila z novo kolekcijo. Ja nč, bo treba pljunili pod prstke, se malce brcniti v zadnjico in se postaviti v vrsto za srečo pri žrebu😉. Ampak draga moja , kolekcija bo moja tako ali drugače😀🥰. Lep dan, objem Andreja

  Odgovori
 2. moi
  moi says:

  O, kako lepo, da se lahko spet potegujemo za celotno kolekcijo. Kot je že Andreja napisala, jo bom tudi sama dobila na tak ali drug način 😀

  Odgovori
 3. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tina se kar podpišem pod Andrejo in Martino – nas tako lepo razvajaš in tako fnatastično kreiraš, da so tvoje kolekcije “must have” v naših zbirkah pripomočkov 🙂 🙂 :). Hvala ti za možnost sodelovanja!

  Odgovori
 4. MOJCA
  MOJCA says:

  Pri celi tvoji objavi mi gre po glavi samo NOVA POLETNA KOLEKCIJA, NOVA POLETNA KOLEKCIJA!!!!!!! Moja moja moja….da ne ponavljam besed od kolegic….v vsakem primeru bo MOJAAAAAA !!!!!!!!

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja