Cvetoča pokrajina v voščilu

Današnja voščilnica je sila preprosta za izdelavo, a je njen učinek zelo zanimiv … bi se reklo: ‘dobro razmerje med kakovostjo in ceno’ (beri: med vloženim časom in končnim rezultatom 😉 )

Pripravimo si papir, iz katerega bomo izrezali besedo Zate – jaz sem nebo osenčila z modro blazinico, nato pa čez zalepila travnik.

Izrezano besedo sem nato zalepila na izrez iz mos gume v sivi barvi, da sem dobila lepo opazen rob.

Dodala sem drobne cvetke in tako pripravljeno cvetoče voščilo zalepila na okroglo voščilnico – dodala sem ji še okvir in jo dopolnila z odtisnjenim napisom…preprosto in učinkovito 😉 .

Bodite v cvetju, ostanite zdravi in imejte se lepo,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

16 odzivov
 1. Danica
  Danica says:

  Čudovita okrogla voščilnica! Hvala za te ideje, ki nam jih nudiš ♥
  Tudi jaz sem končno prišla domov in so me na mizi čakali tile fantastični krogi. Komaj čakam, da bom prosta in bom z njimi kaj lepega ustvarila.

 2. Vladka
  Vladka says:

  Ti si meni res pravi baltazar in imaš tako posebne in domiselne ideje, ki me vedno znova navdušijo. Naravnost fantastično si pomladni travnik ujela v besedo zate. Navdušena sem od tu do neba 🙂

 3. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Razmerje takšno ali drugačno, efekt je več kot odličen in se ga lahko ” dobro prodaja”:) Imaš pa res ideje izpod odeje in hvala za vse tvoje prijazne namige, ki jih potem z veseljem kopiramo:)))). Pozdravček k tebi Andreja
  p.s.: a ja, ta pošta je prišla sedaj med promocijami:)

 4. Marija
  Marija says:

  Kako krasna ideja z napisom… to te bom veselo kopirala. 😊 Ne vem od kje ti vse te ideje. Prava mojstrica si v različni uporabi ene same šablone. Prav občudujem te. Sicer pa v celoti čudovita voščilnica.

 5. Marjeta Brce
  Marjeta Brce says:

  Top. Vrhunska. Česa vsga se ti ne spomniš. Znova in znova nam ponudiš unikatne ideje. Hvala ti.

 6. Sapfina
  Sapfina says:

  Jaz bi pa bila zdaj cisto mikena in bi se usedla med te ljubke male rozice na zelenem travniku in pod modrim nebom obcudovala lepoto vsega, kar si ujela v en sam Zate. 😉

Komentiranje ni omogočeno.