Hvala, zlate učenke!

Moje drage punce,

nisem dovolj spretna z besedami, da bi lahko dovolj lepo opisala moje navdušenje nad vami, vašo ustvarjalnostjo, prijaznostjo…1000x HVALA iz ❤️!!! V šolski omarici se je nabralo izjemnih 259 prispevkov…ideje iz videov ste preobrazile na toliko izjemnih načinov, da kar srce zaigra!!!!

Hvala prav vsaki izmed vas in hvala Vladki, za njene krasne učne urice! Z veseljem sedaj objavljam tudi seznam srečnih izžrebank:

Martina, Sonja, Katarinčica, Sara, Zvonka, Neja in Valerija prisrčne čestitke in prosim javite se mi!

Najlepše vas pozdravljam in se zelo veselim tudi osmega razreda 😉 … in še enkrat hvala, ker sva vam z Vladko lahko v navdih in ker pri svojem ustvarjanju uporabljate moje izdelke ❤️.

Tina

6 odzivov
 1. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tina vidve z Vladko ste res tako super učiteljici, da vama ni para in z veseljsem sem sledila vajinim mojstrovinam. Se vidimo drugo leto na valeti ;). Čestitke vsem nagrajenkam!

  Odgovori
 2. Valerija
  Valerija says:

  Tina, najlepša hvala vama z Vladko za vse nove ideje. Z veseljem sem obiskovala vajin pouk in se že veselim prihodnje sezone. Najlepša hvala tudi za srečo pri žrebu in čestitke tudi vsem ostalim.
  Lp

  Odgovori
 3. moi
  moi says:

  Krasni učiteljici sta in mislim, da kar vse komaj čakamo vajine male šole 🙂
  Najlepša hvala za tako lepo presenečenje. Sicer še ene naloge nisem opravila (napol narejena čaka, da jo zaključim in jo tudi bom), pa upam, da bom vseeno izdelala 😀
  Tina, res še enkrat iz ♥ hvala za nagrado, predvsem pa za tvoje čudovite izdelke, s katerimi je veselje ustvarjati.

  Odgovori
 4. Sara Fijavž
  Sara Fijavž says:

  Tina hvala za čudovito presenečenje. Čestitke tudi vsem ostalim puncam. Čudoviti izdelki so nastali izpod rok prav vseh sodelujočih.

  Odgovori
  • Zvonka
   Zvonka says:

   Juhuuu, pa sem dobila darilo za rd. Tina in Vladka hvala obema, da nas učita, nam dajeta nove ideje in nas navdihujeta. Zelo lepo je v vajini šoli. Tina hvala, ker ustvarjaš tako fajn igračke. Objem obema.

   Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja