Ko me inspirira #67

Drage ustvarjalke,

z Vladko sva ponovno z vami…po dolgem premoru je ponovno tukaj Ko me inspirira izziv 🙂 !!!

V inspiracijo nam je tokrat Jerneja, ki me je čisto očarala s ‘srčno reciklažo’ škatlic…ker pa smo vse še vedno v pripravah na praznike, je izziv seveda praznično obarvan…in se glasi:

Srce kot glavni motiv na praznični voščilnici

Spodaj lahko vidite kako čudovito je Jerneja okrasila pokrove škatlic…

…tako pa sem srca na praznično voščilnico vkomponirala jaz. Uporabila sem naravne barve, kot jih je tudi Jerneja, toplino njene dekoracije pa so mi pomagali doseči izrezi iz filca.

Božično zelenje je ustvarjalno predelano, saj so jagodičje zamenjala srca.

Filc sem najprej z lepilno miško zalepila na kos pisarniškega papirja, nato pa izrezala srca in listje. Izrezi iz filca so tako veliko bolj kompaktni in lažji za lepljenje in rokovanje.

Voščilo sem embosirala na trak natur papirja, nato pa sem ga izrezala z okroglo šablono, da se ujame z okroglo voščilnico. Okrogel izrez, na katerega sem vse zalepila, sem pripravila na enak način, kot sem ga prikazala  v videu iz te objave.

Vse izreze iz filca sem tudi posenčila z rjavo Distress blazinico, na koncu pa sem vse skupaj še malce našprickala z zlato barvo.


Zdaj pa vas zelo lepo vabim k  Vladki in pa seveda k sodelovanju! Čas  imate do 17. 12. do polnoči….in upam, da ‘se vidimo’ v velikem številu 🙂 .

Ena izmed sodelujočih pa bo s pomočjo žreba prejela darilni bon za 10€ za nakup izdelkov Najlepši par 🙂 .

Prav lepo vas pozdravljam,

Tina
Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

 Loading InLinkz ...
6 odzivov
 1. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  OK Tina/Vladka vama moram povedati, da sta me popolnoma presenetili z izbiro moje reciklaže in mi polepšali nočno (pa ne “okol govort” 😉 ). Čudovito si se poigrala s filcem ki v kombinaciji z božičnim zelenjem naredi pravo praznično vzdušje 🙂

  Odgovori
 2. ANDREJA Verovšek
  ANDREJA Verovšek says:

  Draga Tina, kadar koli narediš kakšno objavo nam še prijazno postrežeš še s kakšnim trikom, ki stvar povdari ali jo naredi za izdelavo lažjo- hvala ti. Mislim, da se boš ta mesec lahko kopala v srčkih, kar je prav, si jih zaslužiš. Objem od mene za tebe Andreja

  Odgovori
 3. Majda
  Majda says:

  Draga Tina, moja medvedka je razlog, da sem prvič zamudila tvoj Ko me inspirira izziv, pa tudi pri domačih nalogah se ni izšlo s časom… pa vem, da me razumeš, saj sem imela še toliko neopravljenih “domačih nalog” do moje medvedke 😉
  Tvoja voščilnica, ki si jo pripravila za izziv, pa je našla pot v moj dom. Prinesla je svetlobo, toplino in srčnost. Hvala ti iz srca!
  Naj bodo čarobni tvoji prazniki, draga Tina!
  En velik objem pošiljam na daljavo, Majda

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja