Ko me inspirira #34

Pozdravljeni prav vsi!

Z Vladko se vam oglašava z novim izzivom Ko me inspirira… Navdih nam je tokrat pri Andreji izbrala Vladka (na Vladkinem blogu tudi z veseljem pričakujeva vaše prispevke 🙂 ) in ga poleg krasne izbire še super poimenovala… Tokratni izziv se namreč glasi Živalsko zaljubljeno 🙂 .

Takole ljubko izgledata Andrejini sovici, ki nam služita za navdih…

image2-300x282

… če pa še nikoli niste videli zaljubljenega ježa… no, on pa izgleda takole 😉 .

podarjeno-z-veseljem4

Kos belega papirja (malo manjšega od osnove) sem poštempljala z napisom `iz srca`, potem pa sem z isto blazinico papir še osenčila. Ježa in oblake (saj veste, ko si zaljubljen, si pač večino časa med oblaki 🙂 ) sem nalepila na pavs papir, ki sem ga izrezala z največjo šablono Romantični okvirji. Ko sem ga položila na modro osnovo, pa se je pavs papir kar nekako `izgubil`, zato sem izrezala še enega.

Preden sem ju zalepila skupaj (lepilo v miški sem nanesla na mesta, ki so bila prekrita z oblaki), sem tudi na drugi kos pavs papirja zalepila oblak, da sem dobila bolj razgiban videz.

podarjeno-z-veseljem2

Ko sta bila zlepljena, pa sem ponovno nanesla lepilo (na mesta prekrita z oblaki) in ga zalepila na modro ozadje. Pred tem pa sem na hitrco dodala še en mali oblak 🙂 .

podarjeno-z-veseljem3

Besedo zate sem v balon spremenila tako, da sem krogu na hrbtno stran zalepila mali trikotnik in vrvico. Potem pa sem mašnico zalepila naknadno. Meni je tako najlažje…. podarjeno-z-veseljem

Pa še pogled od blizu, ki lepše razkrije, kako izgledajo oblaki v plasteh pavs papirja.

podarjeno-z-veseljem5

…in ker je današnja objava super dolga… naj gre pač bik, kamor je šel štrik 😉 .Veliko mojih fotografij namreč izgleda takole 🙂 z mojo zlato pomočnico Eli. Ker pa je danes pač `živalska` objava, jaz pa sem itak čisto zaljubljena vanjo…, naj ji bo!

podarjeno-z-veseljem6

Tako, upam, da boste sedaj iz brlogov potegnile živalice…takšne in drugačne…in se nama pridružile!  Vladka bo ob koncu izziva srečni izžrebanki podarila tole ljubko šablono.

unnamed

Jaz pa zdaj z največjo radovednostjo hitim pogledati, kakšne živali so se zaljubile pri Vladki 🙂.

Tina

15 odzivov
 1. Andreja V. (Cvetoči travnik)
  Andreja V. (Cvetoči travnik) says:

  Ja, očitno je res ljubezen v zraku (lepo) in naj pri tem uživa tudi živalski svet. Iz tvoje in Andrejine objave je videti, da je to res. Ti si ponovno pokazala, kako znaš vse dobro speljati, da je prav. Noben oblak te ne zmoti:)) Pozdravček Andreja V.

 2. oldpunca
  oldpunca says:

  Krasno inspiracijo sta nam tokrat postavili za nalogo. 😀 Tvoj ježek pa je simpatičen do oblakov in še čez. 😀 Super ideja tole s pausom in različnimi plastmi. Jaz si pa moram tokrat sama nadeti naziv čarovnica. 😀 Kot bi slutila, kaj nam z Vladko pripravljata, sem naredila voščilnico z zaljubljenim ptičkom in se kot prva prijavila na izziv. 😀 😀 😀

 3. Vladka
  Vladka says:

  Kako fajn si tole plastila. Nastala je nadve zanimiva in zabavna voščilnica. ta tvoj zaljubljeni jež je tako cart. In rep vaše domače živali je tudi krasen 🙂

 4. MOJCA
  MOJCA says:

  Ampak tole puhasto Elo bi pa lahko malo bolj pokazala…muca ali psička???? Če že govorimo o živalski zaljubljenosti!!!! Razen, če se je ustrašila tvojega ježka, čeprav tako prijazno gleda. Izziv je krasen, tvoja voščilnica pa tudi. Ideja za ozadje pa fantastična. čao

 5. Tanja
  Tanja says:

  Všeč mi je kako si iz napisa ustvarila ozadnje. Vedno mi predstavlja izziv uporabiti štampiljke na nenavaden način. Tebi to super uspeva.

 6. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Lušten ježek in res voščilnica kar kliče po ljubezni ;). Ideja z ustvarjanejm 3D efekta preko pavza pa je svetovna!

 7. zvonka.koder
  zvonka.koder says:

  Krasna voščilnica, všeč mi je uporaba paus papirja, ki se ga sama kar nekako izogibam.

 8. MA-MI (Maja)
  MA-MI (Maja) says:

  Tina, zelo ljubko. Zaljubljeni ježek mi je zelo všeč. Tudi pavs efekt še dodaja mehkobo neba. Oblaki pa so lepi in praktični. Vedno imam probleme, kako zamaskirati lepilo na pavsu. Tukaj ni bilo težko. Lp, Maja

Komentiranje ni omogočeno.