Ko me inspirira #48

Z Vladko vas z veseljem vabiva, da se nama že oseminštiridesetič pridružite pri Ko me inspira… izzivu.

Jaz sem že nekaj časa v `mavrični fazi` in tako verjetno ni prav presenetljivo, da mi je v oko padla tale čudovita Majina voščilnica, ki nam tokrat služi za navdih pri izzivu z naslovom MAVRIČNO.

MAJA

Jaz sem si pri moji voščilnici dala malce duška v vodo in tukaj lahko vidite rezultat.

mavrica1

Papir-platno sem barvala tako, da sem le na vrh nanesla debelo kapljo precej vodene barve in ga nato dvignila, da se je kaplja razlezla-to sem po potrebi ponovila večkrat (če se kaplje niso premikale po mojih telepatskih navodilih 🙂 ). Sem pa to delala za vsako barvo ločeno in pri tem pobarvala še po tri rože , ki sem jih predhodno izrezala iz enakega platnenega papirja.

barvanje1

Ko je bilo suho, sem iz treh rož enake barve naredila po en cvet in vsakemu izmed njih na sredino dodala mali beli cvet ter nekaj zelenja. Vse skupaj sem zalepila na osnovo in zaključila z voščilom v črni barvi, ki je tudi malce vzbrstelo 🙂 .

mavrica2

Zdaj pa vas prisrčno povabim, da ustvarite kaj mavričnega in se nama pridružite! Tokrat svoja dela prijavite tukaj, čas pa imate do 17. 5. do polnoči. Eni izžrebanki bom z veseljem podarila darilni bon v vrednosti 10 € za nakup izdelkov Najlepši par.

darilni-bon

Pošiljam vam prijazen pozdrav in hitro skočim k Vladki… da si napasem oči na njeni mavrici 🙂 .

Tina

Uporabljeni izdelki:

Okrasimo s cvetjem-R sreca Sreca-caka-nate-1

 Loading InLinkz ...
17 odzivov
 1. moi
  moi says:

  Čudovita mavrica je pricurljala po tvoji voščilnici. Všeč mi je, ker zgleda, kot da bi barva tekla od rožic samih.
  Tudi Majina voščilnica je čudovita in ni nič čudnega, če je bila inspiracija.

 2. majamihelj
  majamihelj says:

  Tina, hvala, ker si izbrala moj izdelek za izziv. Verjamem, da bo nastalo veliko domiselnih izdelkov. Tudi sama obožujem mavrico – če me kdo vpraša, katera barva mi je všeč, jaz rečem … mavrična … sem že hotela napisati “mavrica”, pa mi je sin rekel, da to ni barva … barva je lahko le mavrična.

  Lep pozdrav

  Maja in Martin

 3. Helena
  Helena says:

  Ooo, mavrični izziv. Prav paše v to deževno obdobje.
  Mojčina voščilnica ti je bila v pravi ustvarjalni navdih in tvoja je s pravim umetniškim pridihom.
  Lepo si razlila barve in dodala mavrične rožice.

 4. majamihelj
  majamihelj says:

  Joj, to z barvo me je čisto zmedlo, da nisem napisala tistega, kar sem nameravala … da si izdelala zelo lepo voščilnico. Všeč mi je, kako se barve “cedijo” iz pisanih rožic.

  Pa-pa

 5. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tina, to pa je prelivanje mavrice dobesedno:) in iz nje lepo rastejo mavrične rožice. Deluje mi kot cvetje na vodni gladini, ki svoja stebelca raztezajo proti dnu jezera:) A sem lepo povedala?:)))
  Lepo, da si v tako pisanem obdobju in upam, da se ti bomo z veseljem pridružili v velikem številu. Lep mavrični pozdrav, Andreja

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  Moč tvojih misli je super razporedila mavrične barve po platnu. 😀 Navdušena sem nad tvojo izvedbo, kakor tudi nad inspiracijsko voščilnico. Pa od Vladke prihajam, tako da sem tri krat navdušena. 🙂 Prav prileglo se bo ponovno vzeti v roke vodene barvice.

 7. Damjana
  Damjana says:

  Super mavrična ideja. To potrebujemo, da dokončno preženemo dež. Lepo si nam pričarala mavrico na kateri so prečudovite rožice. Zelo mi je všeč.

 8. Vladka
  Vladka says:

  Wow, Tina. Čisto si me začarala s tole voščilnico. Tako fajn se prelivajo barve, da res zgleda kot bi rože ustvarjale mavrico. Čudovito in zelo domisleno.

 9. Anja Ž.
  Anja Ž. says:

  Tina, čudovita je! Tale šablona s temi rožcami mi je sploh všeč, tvoja uporaba s temi prelivajočimi barvami pa je svetovna. In izbrana tema je super. Malo mavrice nikoli ne škodi 🙂

 10. Natali
  Natali says:

  tvoja voščilnica mi je sapo vzela od navdušenja 🙂
  krasna je …barve pa ne bi mogle biti boljo “potrofljene”, da ne rečem kako mi je všeč tvoj splet vejic.

 11. Klara
  Klara says:

  Tina, tvoja voščilnica je čudovita. Z rožicami si krasno dopolnila zlivanje barv. Super izziv. : )

 12. Sapfina
  Sapfina says:

  Joj, joj, Tina, s tole voščilnico si me pa zadela naravnost v moje (te čase prav nič kaj mavrično) srce! Kako je čudovita! Samo gledam in gledam in sem tako … pomirjena. Oh, ta popolnost … 🙂

 13. Hiška iz papirja
  Hiška iz papirja says:

  Super izziv, super Majina voščilnica za navdih, super Tinina prelivajoča se mavrica – padam na vse, kar je mavrično, uf kako se veselim tega izziva! 🙂

Komentiranje ni omogočeno.