Ko me inspirira #56

Drage ustvarjalke,

prisrčno dobrodošle pri 56. Ko me inspirira… izzivu! Za navdih nam bo služila krasna Mirandina voščilnica , na kateri se je Miranda simpatično poigrala z negativom…

…in zato se tokratna tema glasi: Odprtina oz. negativ izreza

Jaz sem na podlagi navdiha ustvarjala za mojo zlato mamo, ki je praznovala v torek…Pri tem sem se kar držala Mirandine barvne sheme, ker je čisto po maminem okusu, za glavni motiv pa sem izbrala metulja, ki sem ga malce ozaljšala z bleščicami 🙂 .

Odprtina je kvadrat, ki sem ga izrezala v osnovo in ga nato s hrbtne strani zaprla z bleščečim papirjem. Pri tem sem uporabila 3D blazinice, da sem dobila bolj dimenzionalen izgled. Iz natur papirja sem s pomočjo dveh kvadratov izrezala okvir in ga zalepila čez osnovo, da sem vse skupaj nekoliko poudarila.


Zdaj vas lepo vabim k Vladki, kamor se namenjam tudi sama 🙂 in kjer lahko do 17. 3. do polnoči prijavljate vaše izdelke. Upam, da vam bo Miranda v navdih in se nama pridružite v velikem številu…  Ena izmed sodelujočih bo, s pomočjo žreba, prejela darilni bon v vrednosti 10 € za nakup izdelkov Najlepši par.

Prisrčen pozdrav,

Tina

Uporabljeni izdelki:
Kvadrati s šivi

15 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Tako Mirandin navdih kot tvoj izdelek sta lepa in nežna. Lepo si razveselila mami in vidim, da je že “nekaj let” nazaj dobila za svoj praznik čudovito darilo, ki jo razveseljuje vsako leto sproti:)). Naj vama tako traja še dolgo, dolgo in vse najboljše tudi njej. Lep pozdrav, Andreja

 2. moi
  moi says:

  Krasen navdih sta si izbrali in tako Mirandina voščilnica kot tvoja sta čudoviti. Vse najboljše tvoji mami.

 3. Sapfina
  Sapfina says:

  Res krasno voščilnico sta izbrali za navdih in prelepo o voščilnico si izdelala za mamo! Zelo mi je všeč kako si metuljčka “napolnila” z bleščicami in blazno so mi všeč barve!

 4. Helena
  Helena says:

  Tina, všeč so mi te umirjene barve s kančkom bleščic za eleganco. Krasna voščilnica za tvojo zlato mamo.

 5. Damjana
  Damjana says:

  Tina, za zlato mamo pa kot se spodobi, čudovita voščilnica. Iskrene čestitke mami tudi z moje strani. Pozdravček. D.

 6. oldpunca
  oldpunca says:

  Spet sta nam pripravili super izziv. Čisto sem navdušena nad bleščečim papirjem v ozadju. 🙂 Vse najboljše tvoji mami!

 7. MOJCA BOŽIČ
  MOJCA BOŽIČ says:

  Vse najboljše tvoji mami želim . A luknja praviš da mora bit…prav ???!!!! Je pa tudi meni padel tale bleščeč papir v oči…tako krasno si ga fotkala, da je res nekaj posebnega.

 8. Vladka
  Vladka says:

  Sva se obe držali eko-bele kombinacije 🙂 Ustvarila si čudovito voščilnico za mamo. Naravno in s pridihom bleščič deluje tudi elegantno.

 9. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tina najprej vse naj, naj za tvoj praznik – ostani še naprej tak srček in deli dobro energijo in seveda fantastične ideje ter izdelke z nami :)! Kar pa se tiče tega izziva – že inspiracija je svetovna, kako jo je pa tebi uspelo adaptirati v še boljšo verzijo pa samo gledam in cedim sline – obvladaš! 🙂

Komentiranje ni omogočeno.