Ko me inspirira #68

Drage ustvarjalke,

dobrodošle v prvem Ko me inspirira… izzivu v tem letu!

Bela zima je tu in temu primerna je tudi inspiracija 😉 …s krasnimi zimskimi venčki nas je navdušila Barbara (Sapfina ustvarja) in tako se prvi izziv tega leta glasi:

ZIMSKI VENČEK

Tole je njen čudovit venček venčkov 😉 , na njenem blogu pa lahko vidite še drugega.

Mene so pri Barbarini drugi seriji venčkov čisto navdušile zvezdice…tako rada imam motiv zvezd, a se letos nisem spomnila nanje, ko sem izdelovala venčkaste voščilnice…zato sem se tokrat čisto navdušeno zapodila vanje!

Pri voščilnicah, ki jih vidite zgoraj, pa sem si sposodila postavitev – namesto pokrajine, se je na dno venčka usedel palček, voščilo pa sem premaknila na gornji del, da sem lahko nanj ‘pritrdila’ venček.

Najprej sem iz belega papirja izrezala pravokotnik, nato pa vanj še krog. Pravokotnik z luknjo sem zalepila na roza mos gumo (v katero sem tudi zarezala krog), nato pa sem tako odebeljen kos zalepila na osnovo za voščilnico. Beli krog sem nato zalepila na svoje mesto brez mos gume – tako se lepo ‘pogrezne’ v notranjost in dobimo 3D učinek.

Roza mos guma lepo ‘pobarva’ rob kroga in celo nekoliko kuka pri šivih!!!..to me je čisto navdušilo in mislim, da zdaj nujno potrebujem mos gumo vseh barv 😀 .

Zdaj pa vas zelo lepo vabim na ustvarjalni izlet k Vladki (ali bi ji raje kar rekli Kraljica venčkov? 😉 ), kjer se nam tokrat lahko pridružite z vašim izdelkom. Čas za sodelovanje imate do 21. 1. do polnoči.

Eni izmed sodelujočih bom s pomočjo žreba podarila darilni bon za 10€ za nakup izdelkov Najlepši par 🙂 .

Bodite lepo,

Tina

Uporabljene štampiljke in rezalne šablone Najlepši par:

10 odzivov
 1. Andreja Verovšek
  Andreja Verovšek says:

  Kakšna nežnost in lepo skombinirane šablonice, ki sem jih bolj “videla” na prazničnih voščilnicah- pa vidim, da kdor zna pa zna in naredila si srčkano voščilnico. Hvala in lep pozdrav Andreja

  Odgovori
 2. Keti
  Keti says:

  Joj, kako prikupna interpretacija venčka. Kot sem že napisala, po decembrskem ustvarjalnem počitku, me je zdaj ravno zadela spet zstvarjalna vnema tako, da bom z veseljem sodelovala tudi s kakšnim venčkom.

  Odgovori
 3. oldpunca
  oldpunca says:

  Joj, Tina, sploh se ne čudim, da so te inspirirali Barbarini venčki. 🙂 Čudoviti so. Tvoja interpretacija s palčkom pa je fantastična nadgradnja. Podlaga iz roza moss gume je krasna pogruntavščina. Navdušena sem do zvezd in nazaj. <3

  Odgovori
 4. Vladka
  Vladka says:

  Nadvse mi je všeč kako si pobarvala palčka. Kot bi zvezde odsevale v njem, predvsem modra. Venček, ki te ponese med zvezde in razprostre tvojo domišljijo. Krasna je.

  Odgovori
 5. Sapfina
  Sapfina says:

  Tina draga, tega palcka sem ze kar vzela za svojega. Nekaj tako carobnega je na njem … In takole v mislih posedava na tvojem neznem vencku in snujeva globoke pogovore 😉 🙂 Hvala za precudovito interpretacijo. <3…

  Odgovori
 6. Ne-Ja
  Ne-Ja says:

  Tin atoel je čudovit ainterpretacija že tako čudovitehga venčka. Ideja z moosgumo in vstavljenim izrezom je huda, še bolj pa tvoje barvanje plačka TOP :).

  Odgovori

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja